Nieuw: RYJVK Behandelingen

Beautyfoot & Skin en Cenzaa neemt je mee naar de mysterieuze wereld van ijs en weldaad en laat je verfrissende behandelingen ervaren met de krachtige, pure en luxueuze RYJVK producten waarbij het prikkelen van de zintuigen, de geurbeleving en het creëren van totale ontspanning samenvloeit met een geweldig huidresultaat. Mede dankzij de unieke Cryo Oil Massage zal de behandeling een adembenemende ervaring zijn.

HIGHLIGHTS

RYJVK; The Journey 

RYJVK Thermal Cleeansing Ritual;

Een zachte mousserende en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en
plant- en kruidenextracten die de huid tot in de diepe huidlagen reinigen.

RYJVK; The Journey 60 minuten €75,00

Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights waarbij je wordt meegenomen op een indrukwekkende reis naar magisch IJsland.
Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten.

De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Cryo Oil Massage is een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren.

Met het Wrinkle Resist Eye Mask krijg je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidheidstekenen zichtbaar.

Plan hier uw online afspraak

RYJVK; The Allure of The Lagoon 90 minuten €112,50

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling geboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de Allure of The Lagoon Massage; hiermee wordt de RYJVK ervaring verreikt en kun je genieten van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning.

De manier waarop warm en koud effecten zich in deze behandeling afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en de ijzige kou van IJsland. Daarnaast besteden we in deze 90 minuten durende behandeling aandacht aan de vergeten contouren.

We bieden een Contouring Decolleté Treatment aan waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egaler, zichtbaar stralender en gladder decolleté.

Deze behandeling omvat alles waar RYJVK voor staat!

Plan hier uw online afspraak

HIGHLIGHTS

RYJVK ALLURE OF THE LAGOON

RYJVK Enzym Polisch;

De combinatie van enzymen, thermaal water en microdeeltjes polijsten uw huid op

unieke wijze en creëren een onmiddellijke gladde en zachte huid en heldere teint.

INTRODUCTIE RYJVK FACIAL

Daily Essentials Set

Beide behandelingen zijn uit te breiden met de Daily Essentials Set. Zo maak je op een extra voordelige manier kennis met de RYJVK Collection.

Verras jezelf of een ander met deze chique pouch gevuld met luxe travelsizes van de VitC Oil Elixer, Thermal Cleansing Foam en Mineral Hydra Mist. Inclusief een special gift.

Normaal kost de Daily Essential Set € 47,50, in combinatie met de behandeling betaal je slechts € 20,50.

GIFT SET

Verras je huid met de vegan producten uit de RYJVK Seasons Collectie van Cenzaa