Balanz coach Lenie is gespecialiseerd in het verwijderen van acnelittekens. Ik hebben veel ervaring in het behandelen van de verschillende soorten acnelittekens en ik heb de beste behandelingsopties voor acnelittekens tot mijn beschikking.

WAT VEROORZAAKT ACNE LITTEKENS?

Acnelittekens komen vaak voor bij mensen die last hebben van acne en komen voor bij 30% van degenen met matige of ernstige acne. Elke vorm van acne kan leiden tot littekens, hoewel littekens vaker voorkomen bij matige of ernstige acne. Het wordt veroorzaakt door de reactie van het lichaam op de ontsteking veroorzaakt door acne – nieuw collageen wordt vastgelegd om de verwonding te genezen, waardoor littekenweefsel ontstaat en er treden post-inflammatoire kleurveranderingen op als gevolg van de ontsteking die gepaard gaat met acne.

Soorten acnelittekens 

Kunnen worden geclassificeerd als atrofisch of hypertrofisch of als pigmentveranderingen. De meest voorkomende vormen van acnelittekens zijn:

 • Icepick-acnelittekens – littekens komen het meest voor en vertegenwoordigen 70% van de atrofische vormen van acnelittekens .

 • Post-inflammatoire hyperpigmentatie acnelittekens – bruine vlekken op de huid die optreden na erytheem, post-inflammatoire hyperpigmentatie genoemt.

 • Post-inflammatoir erytheem acne littekens – roze of paarse vlekken op de huid van eerdere puistjes

RESULTATEN

VOORDAT

Dermapen plus Uber peeling behandeling

NA

Dermapen plus Uber peeling behandeling

ACNE LITTEKEN BEHANDELING

Acne littekenbehandeling richt zich in de eerste plaats op het behandelen van de acne om littekens te voorkomen. De beste huidverzorgingsproducten voor acne die beschikbaar zijn, zoals het DP Dermaceuticals systeem, zijn verkrijgbaar bij Balans Coach Lenie Stender. Deze DP Dermaceuticals bevatten verbindingen die ontstekingen en daaropvolgende littekens verminderen. Vaak zijn deze acne huidverzorgingsproducten alleen op abonnementsbasis – daarom is het belangrijk dat er eerst een huidconsultatie wordt aangevraagd bij Balans coach Lenie.

WAT ZIJN MIJN BEHANDELINGSOPTIES VOOR DE BESTE BEHANDELING VAN ACNELITTEKENS?

Bij Balanz coach Lenie  bieden we de beste behandelingen voor acnelittekens en behandelingen voor het verwijderen van acnelittekens in Hoenderloo.

Houd er rekening mee dat acnelittekenbehandelingen niet worden aanbevolen voor klanten binnen 6 maanden na het volgen van een Roaccutane-kuur.

1. DE BESTE ACNE LITTEKENBEHANDELING VOOR RODE VLEKKEN OP DE HUID VAN EERDERE PUISTJES

 • Dermapen behandeling  

  – Dit type litteken komt vaak voor en wordt post-inflammatoir erytheem genoemd, waarvoor de aanbevolen behandeling Vasculaire laser is. Dit is een hoog aangeschreven dermapen behandeling voor acnelittekens. 3 sessies dermapen behandeling voor acnelittekens worden aanbevolen, elke 1 maand na elkaar. Deze dermapen behandeling  voor acnelittekens is geschikt voor alle huidtypes. Waar rode vlekken ernstig zijn, is dit de beste behandeling voor acnelittekens.

 • Uber pro Peel  

  – Een andere uitstekende behandeling van acnelittekens voor het verwijderen van rode vlekken en het verwijderen van acnelittekens is de Uber pro Peel. 3 peelings worden aanbevolen, elk met een tussenpoos van 1 maand. Deze acne litteken behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

 • Beste producten voor het verwijderen van acnelittekens voor rode vlekken (littekens)

  DP Dermaceuticals – Verheldert de huid en vermindert het verschijnen van rode vlekken.

1 DE BESTE BEHANDELING VAN ACNELITTEKENS VOOR ACNELITTEKENS MET PUTJES

  • Dermapen
  • – Balanz coach Lenie adviseer 6 Dermapen-sessies aan, met een tussenpoos van 4 tot 6 weken voor inkepingen en littekens. Dermapen is het toonaangevende apparaat voor microneeding, het is een huid herstelbehandeling die kan helpen om het uiterlijk van een verouderende of gehavende huid aanzienlijk te verbeteren. Het maakt gebruik van kleine naalden die aan een penapparaat zijn bevestigd om voorzichtig in de huid te prikken en een reeks traumatische lekke banden op de huid te veroorzaken. Het resultaat hiervan is dat de huid hierop reageert door op natuurlijke wijze collageen en elastine aan te maken om zichzelf te herstellen. De productie van collageen en elastine werkt om de huid glad en stevig te maken, diepe lijntjes op te vullen en het ingedeukte of rode uiterlijk van littekens en striae te verbeteren.

2. DE BESTE ACNE-LITTEKENBEHANDELING VOOR PIGMENTATIE PLUS IJSPRIEMLITTEKENS (DONKERE MARKERINGEN PLUS INKEPINGEN)

 • Uber Peel plus microneedling

   Tijdens deze behandeling wordt een chemische gezichtspeeling aangebracht onmiddellijk na een microneedling-procedure, de ÜBER Pro-peeling bevat amandel-, melkzuur-, pyrodruiven-, ferula- en kojiczuren, de schil is versterkt met krachtig retinaldehyde, koperpeptiden, niacinamide en hyaluronzuur zuur. Dermapen microneedling maakt gebruik van kleine naalden die aan een penapparaat zijn bevestigd om voorzichtig door de huid te prikken, waardoor een reeks traumatische puncties ontstaat. ÜBER Pro peeling wordt vervolgens op de huid aangebracht om het resultaat van de Dermapen microneedling behandeling te verbeteren. Het gecombineerde effect van microneedling, die collageen en elastine bevat, plus de diepe penetratie van ingrediënten van de Uber Pro Peel, zorgen voor een indrukwekkend huidresultaat dat littekens met putjes opvult en ook donkere vlekken/pigmentatie verbetert.

 • Huidverzorgingsadvies voor donkere vlekken en littekens met putjes

   Voor diepe littekens zijn de benodigde producten bij ons in de praktijk verkrijgbaar. Het is belangrijk om even langs te komen om te kijken welke producten het beste bij uw huid conditie passen.

WAAROM KIEZEN VOOR BALANZ COACH LENIE OM DEZE ZORG TE BEHANDELEN?

 • Balanz Coach Lenie  is  op haar vaak gebied erg uitgebeid met de  allernieuwste behandelingen van medische kwaliteit voor acnelittekens die beschikbaar zijn.

 • We gebruiken een breed scala aan producten en methoden om de beste behandeling van acnelittekens te bieden, zoals de nieuwste Dermapen4 op de markt.

 • Balanz Coach Lenie heeft veel ervaring met het behandelen van alle soorten acnelittekens voor alle huidtypes. In tegenstelling tot veel salons die geen onderscheid maken tussen de verschillende soorten acnelittekens, begrijpen we dat littekens zich op vele manieren kunnen ontwikkelen.

 • We behandelen elk specifiek type litteken afzonderlijk en stellen voor elk een behandelplan op, in plaats van een one-size-fits-all-aanpak.

 • We bieden ook een gratis consult in de praktijk om ervoor te zorgen dat u de beste behandeling voor uw probleem krijgt.

Om erachter te komen welke van onze behandelingen voor acne littekens het beste voor u is:

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.

Knop tekst