Wat is acne?

Acne is een huidaandoening die wordt veroorzaakt door een ophoping van talg en dode huidcellen in je poriën. Deze opbouw ontstaan ​​in zichtbaar gezwollen knobbeltjes op de huid die mogelijk kunnen zijn.

Acne komt het meest voor bij tieners, maar het kan iedereen op elke leeftijd treffen. Helaas is er geen manier om te weten hoe lang acne zal aanhouden. Het kan regelmatig zijn en maanden en zelfs jaren aan een stuk blijven als het aan zijn veel wordt overgelaten.

Je hebt de meeste kans om acne te krijgen in de buurt van je mond, kin, voorhoofd, andere delen van je gezicht, borst, bovenrug en schouders, omdat deze delen van het lichaam de meeste talgklieren (olieklieren) hebben.

Acne kan grote schade aanrichten aan uw emoties en zelfrespect en permanente littekens van verkleurde plekken op de huid achterlaten.

Wat veroorzaakt acne?

Naarmate uw huid verjongt (een natuurlijk proces), worden dode huidcellen afgestoten. Sommige van deze komen via de poriën naar buiten, maar ze kunnen enorm komen te zitten. Je poriën zijn verbonden met je talgklieren, die olie in je huid produceren. De dode huidcellen vermengen zich met de olie en verstoppen je poriën.

Er is geen stopknop voor uw talgklieren, dus uw huid blijft olie pompen en dode huidcellen afstoten, waardoor de huid omhoog wordt geduwd. Infectie activiteiten op wanneer P-acne-bacteriën betrokken raken. Het resultaat is een klonterig rood oppervlak waar uw huid vroeger blij en egaal was.

Hoewel we weten dat dit proces de oorzaak is van acne, is het moeilijker om te stellen waarom het bij mensen ontstaan ​​is van bij anderen. We hebben allemaal die vriend die alles kan doen wat ze willen – laat naar bed gaan, nooit hun gezicht wassen, zonnebaden – maar ze hebben nog steeds een heldere huid. (Je hebt gelijk, het is niet eerlijk.)

Er wordt gedacht dat hormonale veranderingen en het hebben van ouders met acne een groter risico met zich meebrengen. Sommige dingen die uw acne kunnen verergeren, zijn onder meer:

  • overspannen,
  • Medische aandoeningen zoals polycysteus ovariumsyndroom (PCOS),
  • Bepaalde medicijnen,
  • Dieet, en
  • Wrijving op uw huid door opgestelde kragen, het vasthouden van een mobiel van het dragen van een rugzak.

Soorten acne en symptomen

Er zijn Zijn Verschillende soorten acne sterven Twee Groepen kunnen Worden genoemd: niet-inflammatoire respons en inflammatoire respons acne.

Niet-inflammatoir

Mee-eters zien eruit als kleine zwarte stippen waar je eeuwen geleden zaten. Het zijn open verstopte poriën, en wat je ziet is een mix van dode huidcellen en olie die aan de lucht wordt uitgevoerd.

Whiteheads zijn in principe hetzelfde, namen de huid over de bovenkant is gesloten, wat resulteert in een kleine witte bul.

Ontstekingen

Puisten 

zijn ook puistjes met de toevoeging van pus (er is geen leuke manier om het te zeggen), waardoor ze een melkachtig wit uiterlijk krijgen onder de huid.

Knobbeltjes 

Ontwikkelen zich dieper in de huid dan puisten en papels. Ze zijn verder onder en hebben grotere knobbels de huid.

Cysten

Zijn grote, met pus gevulde knopbeltjes die ontstaan ​​door diepere verstopping. Ze komen verder onder het oppervlak voor dan knobbeltjes en zijn de meest waarschijnlijke van alle soorten acne om littekens te veroorzaken.

Acne littekens en complicaties

Littekens met putjes

 Zijn precies zoals ze klinken. Deze diepgaande indrukken in uw huid zijn het gevolg van onvoldoende collageen wanneer de wond geneest.

Keloïde littekens 

Zijn het tegen over gestelde. Het zijn verheven littekens die veel groter kunnen zijn dan het origineel. Littekenweefsel is een natuurlijk onderdeel van wondgenezing, maar keloïden vormen zich wild overtollig weefsel wordt geproduceerd.

Verandering in pigmentatie (de kleur van uw huid)

Is een andere fysieke herinnering aan acne.. Dit kan ook hyperpigmentatie (donker worden van de huid) of hypopigmentatie (lichter worden van de huid) zijn.

Mensen met een donkerder huidtype hebben meer kans op deze complicaties.

Zijn acne littekens blijvend?

Vraag je je af of mijn acnelittekens verdwijnen?

Zowel littekens als pigmentatie kunnen met succes worden geminimaliseerd en zelfs uitgeroeid met Dermapen Treatments . De beste manier van handelen is echter om te voorkomen dat ze zich in de eerste plaats voordoen. Het is van cruciaal belang om acne te begrijpen wanneer deze begint en stappen te ondernemen om een ​​gladde, gezonde gloed te behouden, lang helemaal deze is verdwenen.

Acne kan ervoor zorgen dat u zich volledig de controle over uw huid veroorzaakt. Je ziet het, je vindt het niet leuk, je wilt het niet, maar je zit eraan vast.

Van zo voelt het tenminste.

Maar er zijn enkele dingen die u kunt doen om uw acne onder controle te krijgen, de controle over uw huid te voelen.

Hand hygiëne

Raak je Gezicht Niet aan tenzij Het Nodig is, en als je dat doet (OM bijvoorbeeld huidverzorging aan te Brengen ), was je handen dan Grondig OM de Verspreiding van schadelijke micro-Organismen te vóórkomen.

Schone bril en telefoons

Wie had gedacht dat er zoveel dingen in contact komen met je gezicht? Houd je bril en telefoon brandschoon en houd je telefoon uit de buurt van je gezicht.

Draag ademende kleding en hoeden

Als u last heeft van acne op andere delen van uw lichaam, zoals uw borst of rug, draag dan loss, ademende stoffen. Vermijd het dragen van een rugzak, omdat dit de hoeveelheid zweet kan verhogen.

Was vettig haar regelmatig

Houd je haar schoon en vermijd het gebruik van vette haarproducten als je vatbaar bent voor puistjes op je voorhoofd. Heroverweeg die pony en houd je haar van je gezicht geveegd.

Blijf kalm

Het proberen te helpen die poriën schoon te houden. De zon kan er ook voor zorgen dat de huid meer olie veroorzaakt, wat resulteert in meer uitbraken. Actieve ingrediënten die het uiterlijk van uw huid verbeteren, zoals retinoïden, vaak dat u ook uit de zon blijft. Het is een win-win-win.

Make-up verwijderen

Hoe gebruik het ook is om aan het einde van de dag in bed te diep, reinig je gezicht altijd elke avond en slaap met niets meer dan een vochtinbrengende crème.

Vermijd schrobben van knijpen

Het schrobben of knijpen van puistjes kan de infectie verder naar beneden duwen. Dep je huidverzorging van water na het reinigen aan en uit. Uitpuilende puistjes vergroten ook de kans op littekens – auw!

Licht scheren

Bevochtig het voor het kort maken om het zachter te maken en gebruik een scherp scheermes om het intens. Laat uw scheerapparaat lichtjes over uw huid glijden en probeer uw acne niet te storen. Zoek een scheercrème die je huid niet irriteert.

Adopteer een twee daagse huidverzorgingroutine

De producten die je op je gezicht gebruikt, hebben de kracht om te werken en de schaamte die ze veroorzaken voor een langdurige glans.

Dp Dermaceuticals huidverzorgingroutine voor acne

Er is niets hartverscheurender dan je salaris uit te geven aan de nieuwste ‘wondermiddel’, alleen om een ​​​​​​slechte reactie te krijgen. Of erger nog, je hoop na een eerste verbetering, maar dan lijkt je huid een immuniteit te ontwikkelen. Voor je het weet is de acne terug, erger dan ooit.

Klinkt bekend?

Het geheim is … er is geen geheim. Je hebt niet nog een wondermiddel nodig.

Wat je wel nodig hebt, is een consistente dagelijkse routine die met je huid werkt in plaats van ertegen. Het wordt tijd dat jullie weer vrienden worden.

Dp Dermaceuticals ontwikkeld het beste van de natuur met moderne om producten te creëren die werken met uw wetenschap. Gebruik deze twee daagse routine tussen de microneedling-procedures van Dermapen voor acne om uw verontruste huid de kans te geven te herstellen.

Actieve middelen tegen acne

Zoek naar producten met actieve ingrediënten die je huid hydrateren, de poriën vlekkeloos houden en bacteriën afweren.

Salicylzuurbèta-hydroxyzuur (BHA) DAT de poriën ontstopt.is een krachtig

Zoethoutwortel is een natuurlijk ingrediënt dat de olieproductie kan verminderen.

Manuka Honing staat bekend om zijn genezende eigenschappen en het vermogen om een ​​scala aan huidaandoeningen te behandelen, waaronder acne.

Tyrosinase-remmers stoppen de melanineproductie en optreden van hyperpigmentatie veroorzaakt door acne.

Het is bewezen dat niacinamide het uiterlijk van acne, het vochtgehalte in het kan voorkomen en het uiterlijk van een ouderlijke huid en een krachtige huid teint verbeterd.

Retinoïden intense je poriën en werken als een exfoliant om je poriën schoon te houden.

Stapsgewijze huidverzorgingroutine

Reinig (AM en PM) met CLR FOAM CLEANSER

Je wilt geen reiniger die je huid uitdroogt, omdat dit kan leiden tot overcompensatie van de olieproductie en meer acne. Met Manuka Honing voor antibacteriële eigenschappen en salicylzuur, ontstopt CLR FOAM CLEANSER maar effectief je poriën.

Antimicrobiële reiniging (indien nodig) met CLINIPREP

Dubbele reiniging doet wonderen bij acne, maar u wilt niet het risico lopen uw huid uit te drogen of te strippen. CLINIPREP doodt bacteriën maar interfereert niet met celgroei en heeft dezelfde pH als uw huid.

Serum (AM + PM) met BRITE LITE

Voor het repareren en hydrateren van BRITE LITE wonderen. De kleureffecten van de melanineproductie en bestaande bestaande, hyperpigmentatie veroorzaakt door acne. Zoethoutwortel reguleert ook de olieproductie verdere puistjes te verbeteren.

Stapsgewijze huidverzorgingroutine

Hydrateren (AM) met CLR LOTION

Het lijkt misschien niet intuïtief om een ​​gezichtspunt dat is mogelijk voor acne te hydrateren, maar het is een cruciale stap. CLR LOTION bevat niet alleen salicylzuur dat acne bestrijdt, maar bevat ook niacinamide, dat ook werkt om poriënverstoppende te verminderen.

Corrigeer (PM) met RETINAL ACTIVE

De retinaldehyde (vitamine A) in RETINAL ACTIVE is de krachtigste vorm die zonder recept verkrijgbaar is, maar wordt beter verdragen dan retinoïnezuur. Het is een optie als je een gevoelige of gevoelige huid hebt. Het helpt littekens, diepe rimpels en atrofie te verminderen.

Cover and Protect (AM) met COVER RECOVER

Het is gericht om make-up op te doen om je onvolkomenheden te doen, maar zorg ervoor dat je gekozen dekkingsproduct je acne niet verergert. COVER RECOVER kan een ademende tweede huid. Het is niet-comedogeen, wat bevat het de poriën niet verstopt, en zit boordevol krachtige vitamines en antioxidanten. Het is ook SFP30 PA+++, essentiële als je retinoïden op je huid gebruikt.

Krijg meer informatie over elke stap van onze dagelijkse routine voor acne.

U kunt genieten van grote korting door de ACNE SKIN SET te kopen en afscheid te nemen van de acne.

Microneedling acne en acne littekens

Microneedling is een revolutionaire huidprocedure die de huid en het leven transformeert van mensen die met hun acne hebben gevochten. 

Een Dermapen- voor acne tilt de microneedling-ervaring naar een geheel nieuw niveau met de juiste combinatie van herstellende stoffen actieve die in uw huid worden gevormd. historische huidproblemen zoals acnelittekens , rosacea , vergrote poriën en hyperpigmentatie .

Het verstevigt en verzacht de huid voor de prachtige fluweelzachte teint van je dromen.

Hoe werkt microneedling?

Het apparaat, Dermapen 4™ dringt door tot in de diepere lagen van de huid en activeert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam. wordt geoxygeneerd en de lymfedrainage wordt geactiveerd, veroorzaakt door acne veroorzaakte gebied.

worden uw doordrenkt met de huid actieve stoffen in Dp Dermaceuticals om uw individuele problemen aan te pakken.

Durf te dromen van een leven zonder acne

Je hebt een lange  weg afgelegd met acne, maar er is licht aan het einde van de tunnel.