Angelologie 

 “Angelologie, de wetenschap van de Engelen, is ouder dan de eerste adem van de aarde. Overigens is het geen religie. Het is eerder een overzichtelijk systeem dat je helpt om te begrijpen wat en wie Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen nu echt zijn.”    – Patty Harpenau – 

Wat is Angelologie?

Angelologie is een oude mystieke wijsheid traditie, wat bestaat uit geschreven kennis voor het hoofd en ongeschreven onzichtbare kennis en wijsheid voor de ziel. Het is geen religie. De pure en zuivere wijsheid over het leven zit verstopt in deze kennis en wacht om gezien, gevoeld en ervaren te worden. Angelologie brengt meer inzicht in het pad van je ziel en de spirituele weg die elk mens aflegt. In Angelologie wordt gebruikt gemaakt van een glyfe, dit is de levensboom, de boom des levens en wordt gebruikt als een overzichtelijk schema.
De levensboom met elf werelden, sefira genoemd, en de tweeendertig paden. Elke sefira op de levensboom draagt een onzichtbare kracht, een veld, zoals heling, vertrouwen, wijsheid, overvloed, bescherming, rechtvaardigheid, verbinding en wonderen en worden ook wel universele intelligenties genoemd. De uitnodiging is om deze velden in jezelf te laten ontwaken en je te laten ondersteunen.

Angelologie wordt ook wel de wetenschap van de Engelen genoemd. Nu heeft het woord Engel vanuit het verleden, religie, en de huidige tijd een ‘beladen’ betekenis gekregen. Het woord Engel is een code woord voor het onzichtbaar krachtig veld, die volgens de wet van de aantrekkingskracht werken. Het zijn uitvoerende en begeleidende krachten van alles wat leeft en ieder veld heeft een andere kracht, frequentie en intelligentie. Om de diepe kennis over te brengen op een manier dat het begrijpelijk wordt voor ons als mens wordt er gebruik gemaakt van metaforen en allegorieën zoals Aartsengelen, Engelen en Hemelmensen en de levensboom.

Een Angelologist, of zielenlezer, is opgeleid in de rijke en liefdevolle wijsheid van Angelologie en kan vanuit deze kennis samen met de client o.a. een zielenlezing doen. Hierbij kan intuïtief gebruik gemaakt worden van speciale kaarten welke als hulpmiddel gebruikt worden om tot diepere inzichten komen. Diepere vragen zoals wat is je zielsmissie, je levensmissie en wat zorgt er mogelijk voor dat je geblokkeerd wordt in deze missie, of (levens)vragen gericht om het leven beten te leren begrijpen. Op deze vragen gaat een Angelogist dieper in en maakt hierbij gebruik van de krachten en kennis van de levensboom.

Wat kan ik voor je betekenen

Zielenlezing

Wil je meer inzicht in jouw zielsmissie en levensmissie of wil je meer inzicht in hetgeen wat jouw tegenhoudt om voluit je leven te leven, en dit kunnen uiteenlopende redenen zijn, dan doe ik graag een zielenlezing met je. Een zielenlezing kun je zien als het coachen op de laag van de ziel. Wie ben jij, waar wil je naartoe en waarin verraad jij jezelf?

Deze sessie duurt 90-120 minuten en hierin gaan we dieper in op jouw vraagstuk.
De uitwisseling voor deze sessie bedraagt €150,-

Over mij

Ik ben Lenie Stender en woon in Hoenderloo. Naast Angelogist, heb ik een prakijk in Voetreflextherapie en ben ik medisch pedicure.
Ik ben geraakt door de diepe wijsheid en kennis van Angelologie. Voor mij voelt het alsof heel veel puzzelstukjes samen vallen. En eerlijk gezegd in het begin was ik best sceptisch. Engelenwijsheid riep bij mij wat aversie op vanuit het zicht en de overtuiging wat ik toen had. Een Engel dat is toch een wezen met vleugels gerelateerd aan religie?
Toch bleef ik nieuwsgierig en al snel werd mij duidelijk dat Engelenwijsheid in code taal geschreven staat.

De wijsheid achter deze codes raakte mij ten diepste en hielpen mij om zich in mij te laten ontvouwen en om tot antwoorden te komen. Ik leerde de weg van mijn hoofd naar mijn hart, ik leerde over de verschillende velden en krachten, ik leerde het leven beter begrijpen en nog zoveel meer.

Er valt ontzettend veel te leren en te halen uit Angelologie, voor mij is het belangrijkste het diepe gewortelde gevoel dat ik er niet alleen voor sta, een diep vertrouwen, dat ik in contact sta met iets wat zoveel groter is dan ik, wat mij ondersteund en wat ik vanuit de Angelologie nu ook beter begrijp en voel. Deze kennis wil ik graag delen en inzetten voor hen die daarvoor open staan.

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder op weg.