Onze behandelingen

Balanz Coach Lenie is hét adres waar je terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Wij zorgen ervoor dat iedere behandeling uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd, waardoor je met een stralend gevoel van binnen en van buiten weer de deur uitgaat. Neem gerust een kijkje bij de verschillende behandelingen. Heb je daarna nog vragen?
Wij beantwoorden ze graag!

Cosmetische huidverbetering

Je huid is één van jouw belangrijkste visitekaartjes. Niet zo raar dus, dat je hier veel aandacht aan besteedt. Ik helpen je graag aan een gezonde huid met een mooie glow. Er is altijd wel een behandeling die bij jou past.

Lees meer

Medische huidverbetering

Je huid is een indrukwekkend orgaan. Als de balans verstoord raakt, kan dit leiden tot vervelende huidaandoeningen. Met onze gespecialiseerde medische behandelingen helpen wij je graag om ook jouw huid weer in balans te krijgen.

Lees meer

Orthomoleculaire consulten

Om je huid en gezondheid te verbeteren en optimaal in balans te houden, is het belangrijk om te weten hoe het ervoor staat in je lichaam. Wat heeft jouw lichaam nodig? Met de EMB bloedtest, de Hormoon test en de doTTERA Oil. De orthomoleculaire voedings coach kan je hierop alle antwoorden geven.

Lees meer