Cosmetische huidverbetering

 

De huid is één van jouw belangrijkste visitekaartjes. Niet zo raar dus, dat je hier veel tijd en aandacht aan besteedt. Wij helpen je graag aan een gezonde huid met een mooie glow. Er is altijd wel een behandeling die bij jou past.

EMB bloedtest (Energetisch Morfologische Bloedtest)

Krijg jij je huid maar niet onder controle en heb je al van alles geprobeerd zonder echt resultaat? Voel je je vaak moe en futloos, heb je last van je hormonen of je loop je al een tijdje rond met allerlei vage (buik) klachten? Wij kunnen je helpen om dit aan te pakken en op te lossen. Hoe? Met de EMB bloedtest. Lees er hier alles over.

Lees meer

Hoe is het met jouw hormonale balans?

 

Zijn je hormonen in balans, dan slaap je goed, heb je geen eetbuien, bruis je van energie, heb je een stralende huid . Helaas is dit bij veel vrouwen echter niet (meer) het geval. Ook verandert je hormoonhuishouding naarmate je ouder wordt, dus het gevoel van balans lijkt daardoor steeds verder weg.

Lees meer

Wat is bindweefselmassage

 

Bindweefselmassage is een intensieve huid verbeterende massage van je gezicht, hals en decolleté. Met een bindweefselmassage wordt je dieper liggende huidlaag (je bindweefsel) intensief gemasseerd en activeren we de doorbloeding van je huid. Je bindweefsel wordt als het ware losgekneed.

Lees meer