DERMAPEN42021-02-23T20:00:43+00:00

1.920 micro

kanaaltjes

PER SECONDE

NATUURLIJKE

STIMULATIE

        VAN

COLLAGEEN EN ELASTINE

triggert

DE PRODUCTIE VAN

NIEUWE GEZONDE

HUID

 zeer veilig

         &

NAGENOEG PIJNLOOS

Hoe oud je ook bent, je huid kan er zo uitzien

Zou jij ook wel af willen van je pigmentvlekken, (acne) littekens of fijne lijntjes en rimpels? Dan biedt dermapen microneedling voor jou een uitstekende oplossing. Deze bewezen effectieve behandeling verstevigd de huid, vervaagt littekens aan zienlijk en verzacht je rimpels. Zonder daarbij de opperhuid te beschadigen.

vanaf ongeveer ons 30ste gaat ons huid steeds minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor verliest onze huid zijn elastine, stevigheid, glans en teint. Rimpels onstaan en onze huid wordt doffer. Bij acnelittekens is er meestal sprake van afgenomen of misvormd collageen.

Microneedling zet de huid aan zelf weer meer collageen en elastine aan te maken. Een behandeling maakt de huid egaler, steviger en gladder en vermindert littekens enorm.

Vanwege de prachtige en natuurlijke resultaten, de veiligheid van de behandeling en de relatief lage kosten hebben wij Dermapen aan onze behandeling toegevoegd.

Boek Nu

Wauw! Doe meer waar je van houdt en voel je goed

Als je 5 behandelingen boekt krijg je.

Gratis starter kit ter waarden van €138,00

DP DERMACEUTICALS  STARTER KIT IN LUXE POUCH

Belangrijkste voordelen:

Herschrijf de leeftijd van je huid met deze bestseller tegen veroudering. De producten in deze kit bevatten krachtige biocompatibele actieve ingrediënten die huidveroudering tegengaan, waaronder fijne lijntjes, ouderdomsvlekken en huidverslapping. Na regelmatig gebruik van deze producten voelt uw huid gladder, steviger en jonger aan.

Je krijg en starter kit die bij jouw huid past.

BLOG

Expert advice and in-depth features for elegant living

BELEEF DE 6 STAPPEN

6 SUCCESVOLLE STAPPEN NAAR HUIDVERBETERING Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en [...]

Na de behandeling

De huid zal direct na de behandeling warm prikkelend aanvoelen en roze tot rood eruit zien. Indien er sprake is geweest van een ‘intensieve Dermapen Microneedling behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling door de versnelde celdeling licht gaan schilferen.

Boek Nu

Een duurzaam resultaat

Snel na de eerste behandeling is al resultaat zichtbaar. Na 3 tot 4 weken ontstaat er egalisering van de huidteint, dit zorgt voor een stralender en gezonder aanzien. De aanmaak van collageen en bindweefsel is een natuurlijk proces wat in de huid geleidelijk plaatsvindt en nog maandenlang door kan werken. Verbetering van de huidstructuur is zichtbaar 6 tot 8 weken vanaf de eerste behandeling. Het kan een aantal maanden duren voor het eindresultaat van de behandeling optimaal is.

Boek Nu

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de indicatie, ernst van de klacht en huidconditie wordt er een optimaal resultaat bereikt bij behandeling in kuurvorm. Bij microneedling geldt hoe meer behandelingen hoe meer resultaat. Er zit geen maximum aan wat je mag ondergaan. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om zichtbaar resultaat te verkrijgen. Behandelingen vinden plaats om de 2 à 3 weken.

Boek Nu

Vanaf € 95,-

Dermapen Microneedling

Vergoedingen

Een aantal zorgverzekeraars heeft een (deel)vergoeding in de aanvullende verzekering voor acnétherapie of de behandeling van littekens.

Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. BeautyfootandSkin is erkend door alle zorgverzekeraars.

BOEK NU

“True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.”

Anonymous • Quote of the Day
“There is a fountain of youth: it is your mind, your talents, the creativity you bring to your life and the lives of people you love. When you learn to tap this source, you will truly defeat age.”
Anonymous • Quote of the Day
Ga naar de bovenkant