DERMAPEN 4

Op zoek naar een effectieve behandeling voor grote poriën ? 

Het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels verbeteren?

 Vind je een acne litteken behandeling waarvan bewezen is dat het resultaat geeft?

Onze gezichtsbehandeling Dermapen kan dit en geeft de huid tegelijkertijd een frisse, verjongde uitstraling*.

Dermapen 4 

Micro Needling

Voor huidverjonging, rimpelvervaging en het verminderen van huidaandoeningen als littekens, striae en pigmentvlekken maakt Body and skincare gebruik van Micro Needling. Op een natuurlijke wijze vindt een structurele en duurzame huidverbetering plaats. Met als resultaat: een steviger huid, die er jonger, stralender en gezonder uitziet.

Hoe werkt de Dermapen?

Dermapen™ maakt gebruik van kleine naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de huid op een natuurlijke en effectieve manier te herstellen. Daarnaast versnelt de behandeling de aanmaak van collageen. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoeften. Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, zijn aan te pakken.

Huidoplossingen

Dermapen-behandelingen volgen beproefde protocollen om de beste resultaten te krijgen voor individuele huidproblemen.

Acne

4-6 sessies 2-4 weken uit elkaar

Fijne lijntjes

4 sessies. 6 weken uit elkaar

Pigmentatie

3-6 sessies. 4-6 weken uit elkaar

Littekens

3-6 sessies. 46 weken uit elkaar

Rosacea

4-6 sessies 6-8 weken uit elkaar

Striae

4 sessies. 6 weken uit elkaar

Poriën

4-5 sessies. 4-6 weken uit elkaar

Rimpels

4-5 sessies. 4-6 weken uit elkaar

Behandelingen

Dermapen

De Dermapen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit. Poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen.  U ziet al verbluffende resultaten in slechts één sessie!

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Acne

Er zijn veel verschillende soorten acne. De meest voorkomende vorm is “acne vulgaris”. Acne wisselt per persoon in hevigheid. Sommige mensen hebben slechts een aantal puistjes in het gezicht, bij anderen is het een uitgebreide huidaandoening. Daarbij kunnen puistjes en ontstekingen niet alleen het gezicht, maar ook je rug, schouders, hals en nek bedekken. Wij kunnen je helpen bij alle vormen van acne
Klinische Dermapenbehandelingen werken op vier manieren om de productie van Acne en onderhuidse puistjes te bestrijden.
Dermapen behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties waaronder acne, Actieve acne, en nog veel meer.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Pigmenatie

In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen geen risico op oververhitting en hypopigmentatie, terwijl het de geoptimaliseerde cel functie bevordert. Dit maakt het een geschikte behandelprocedure voor elke patiënt die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes en huidtypes volgens FitzPatrick. Klinische Dermapenbehandelingen werken op vier manieren om de productie van hyperpigmentatie en melasma te bestrijden.
Dermapen behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties waaronder rosacea, telangiectasia, seborrheic dermatitis,  alopecia en nog veel meer.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Littekenweefsel

De Dermapen 4 is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling (ST) . Een populaire Dermapen-littekenbehandeling is de behandeling van zowel oudere als jongere striae. Zowel behandelaars als patiënten hebben ontdekt dat behandelingen met de Dermapen effectiever zijn voor striae dan om het even welke laserbehandeling. Dermapen littekenweefselbehandelingen omvatten atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contractuur, striae en post-acnelittekens.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Echte mensen. Uitstekende resultaten.

mathilde acnemathilde acne
klantklant
ina haan
Dermapen is een penachtig apparaat met meerdere kleine naalden aan de punt die over de huid worden geschoven, waardoor kleine, zachte gaatjes in de huid ontstaan. Dit stimuleert een wondgenezingsreactie met intense vernieuwing, reparatie en verjonging.

Dit is een chemische peeling die geschikt is om direct na een microneedling-gezichtsprocedure aan te brengen. De chemische peeling ÜBER Pro is een veelzijdige formule van actieve ingrediënten die samenwerken voor een indrukwekkend resultaat. De chemische peeling bevat amandel-, melk-, pyrodruiven-, ferula- en kojiczuren en is versterkt met krachtig retinaldehyde, koperpeptiden, niacinamide en hyaluronzuur. ÜBER PRO chemische peeling is geschikt voor post-needling toepassing voor:

• Verouderde teint
• Hyperpigmentatie
• Melasma
• Milia
• Acne littekenbehandeling

Resultaten beginnen meestal zichtbaar te worden binnen 6 weken na uw eerste afspraak, volledige resultaten zijn 6 weken na uw laatste behandelsessie.

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 – 6 behandelingen aanbevolen, afhankelijk van uw huidproblemen:

• Algemene huidverjonging / behandeling van grote poriën – 3 behandelingen aanbevolen
• Fijne lijntjes en rimpels verwijderen – 6 behandelingen aanbevolen
• Acne littekenbehandeling of chirurgische littekens – 6 behandelingen aanbevolen
• Losse huid – 6 tot 9 behandelingen aanbevolen

De Dermapen-behandelingssessie zelf duurt ongeveer 40 minuten, hoewel dit kan variëren afhankelijk van welk deel van uw lichaam we behandelen. Zo zal een maagbehandeling meer tijd in beslag nemen dan een gezichtsverjongingsbehandeling.

De verjongende resultaten houden ongeveer 12 maanden aan*. Als Dermapen wordt gebruikt om littekens of striae te behandelen, zijn de verbeteringen blijvend*.
Deze microneedling behandeling is niet geschikt voor mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven of keloïde littekens hebben of immuungecompromitteerd zijn met vertraagde wondgenezing.

De Dermapen behandeling gaat gepaard met een zeer minimale herstelperiode. U zou uw dagelijkse routine vrijwel onmiddellijk of binnen een paar uur moeten kunnen hervatten, hoewel dit afhangt van de diepte van de Dermapen-behandeling die u heeft ondergaan. U kunt wat roodheid of lichte zwelling opmerken, maar dit zou binnen de eerste 24 uur* moeten verdwijnen.

Ja, heb is wel beter om van te voren de Dp Dermaceuticals te gebruiken voor en beter resultaat.

En Nee, de meeste klanten kunnen op de dag van hun afspraak doorgaan met de behandeling zonder dat ze de huid van tevoren hoeven voor te bereiden. .

Ja, u moet gedurende ten minste 14 dagen na uw behandeling Dp Dermaceuticals hydrate vochtinbrengende crème en een Cover recover SPF op uw gezicht aanbrengen. U kunt ze kopen in onze praktijk op de dag van uw behandeling of voorafgaand aan de behandeling .

• Gebruik de nazorgproducten zoals aanbevolen door uw huidcoach
• Vermijd extreme temperaturen (heet water, sauna’s, etc.) gedurende 48 uur
• Vermijd onnodig contact met het behandelde gebied gedurende 48 uur
• Vermijd intense zonneschijn gedurende 14 dagen na uw ingreep *moet gedurende deze tijd SPF met een hoge factor (30+) dragen De

huid kan de week na dermapen vaak erg droog aanvoelen en een Dp Dermaceuticals  vochtinbrengende crème wordt aanbevolen

Dermapen microneedling voor acnelittekens is een gevestigde behandeling, het maakt gebruik van kleine naalden om voorzichtig in de huid te prikken, waardoor een reeks traumatische lekke banden ontstaat. De huid reageert hierop door op natuurlijke wijze collageen en elastine te produceren om zichzelf te herstellen. Dit collageen en elastine werken om een ​​nieuwe gladde huid te creëren, waarbij de putjes die door acnelittekens worden veroorzaakt, worden opgevuld.

Grote poriën zijn een veelvoorkomend en moeilijk te behandelen probleem, een combinatie van Dp Dermaceuticals huidverzorgingsproducten zoals DP Retinol  en in praktijk zoals microneedling is bewezen dat het de verschijning van grote poriën vermindert.

Dermapen microneedling kan het uiterlijk van een losse huid op de buik verbeteren, meestal zijn 6 sessies vereist voor goede resultaten.

Bijwerkingen zijn zeldzaam en als ze optreden, duren ze zelden langer dan 48 uur. Patiënten merken vaak wat roodheid op na de procedure (vergelijkbaar met zonnebrand), maar dit zou in korte tijd moeten verdwijnen. Dermapen kan herpes simplex veroorzaken bij cliënten die last hebben van koortsblaasjes; andere bijwerkingen kunnen littekens en infectie zijn.

HUIDVERZORGING

Verwen uw huid met het allerbeste dat de natuur te bieden heeft, gecombineerd met de nieuwste huidwetenschap.

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen
Bezoek onze  praktijk vandaag nog!