DERMAPEN 4

Op zoek naar een effectieve behandeling voor grote poriën ? 

Het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels verbeteren?

 Vind je een acne litteken behandeling waarvan bewezen is dat het resultaat geeft?

Onze gezichtsbehandeling Dermapen kan dit en geeft de huid tegelijkertijd een frisse, verjongde uitstraling*.

Geleidelijk innovatieve technologie

Geleidelijk innovatieve technologie

Met elke release van ons apparaat zetten we een nieuwe maatstaf voor snelheid, effectiviteit, comfort niveau en veiligheid.

Betere absorptie

Betere absorptie

De microkanalen die door de Dermapen worden gecreëerd, kunnen tot 80% meer actuele voedingsstoffen dieper in de huid brengen.

Indrukwekkende resultaten

Indrukwekkende resultaten

Verminder met succes tekenen van veroudering, pigmentatie, acne, striae en nog veel meer, voor een gezonde stralende teint.

Dermapen 4 

Dermapen 4™ levert het ultieme in geavanceerde microneedling en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren, tot 104% sneller dan andere microneedling-apparaten.

Alle functionaliteit, zoals snelheid en diepte, kan met een druk op de knop worden geregeld voor betrouwbare resultaten. Grotere gebieden kunnen sneller worden behandeld, met uitzonderlijke resultaten en bijna geen pijn of uitvaltijd.

Huidverzorging

Trakteer uw huid op het allerbeste dat de natuur te bieden heeft in combinatie met de nieuwste huidwetenschap. Filter op zorg en categorie om de ideale oplossingen te onthullen. Winkel Dp Dermaceuticals huidverzorgingsproducten.

DP dermaceuticals

Maximale resultaten.
Minimaal trauma.

Anti veroudering

Microneedling- procedures van Dermapen stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam om de productie van collageen en elastine te verhogen voor minder rimpels en lijntjes.

Littekenbehandeling

Littekens
Dermapen 4 het enige Microneedling apparaat met een speciale litteken omgeving en protocollen voor de herziening van alle litteken zoals acne littekens .

Rosacea & Couperose
Pigmentatie

In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen, verwijdert Dermapen microneedling het risico op hitteletsel en hypopigmentatierisico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.”

Striae
Striae

Veel artsen en patiënten hebben beweerd dat Dermapen Treatments™ effectiever zijn geweest bij het behandelen van striae dan andere methoden.

Vergrote poriën
Vergrote poriën

Microneedling met Dermapen stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken, waardoor de vergrote poriën voller en strakker worden .

Acne
Acne

Dermapen-behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van problematische huidpuistjes en zwarte of whiteheads (comedonen) en actieve acne.

Fijne lijntjes en rimpels

Fijne lijntjes en rimpels
En Dermapen-behandelingen zijn de veilige, natuurlijke manier om uw huid zichtbaar te verjongen. Dermapen-behandelingen voor rimpels maken lijntjes merkbaar gladder.

Rocacea
Hoewel er geen bekende remedie is voor rosacea, kunnen Dermapen-behandelingen het optreden van veelvoorkomende symptomen met succes minimaliseren

Rosacea & Couperose

Couperose
Dermapen-behandelingen verhogen ook de integriteit van de 2 lagen van uw huid (dermis en epidermis) om de dichtheid en veerkracht te vergroten.

Haaruitval
Dermapen-behandelingen voor haaruitval zijn effectief voor alopecia-aandoeningen waarbij de haarzakjes nog bestaan ​​om haar te laten groeien. 

Huidoplossingen

Dermapen-behandelingen volgen beproefde protocollen om de beste resultaten te krijgen voor individuele huidproblemen.

Acne en puistjes

4-6 sessies 2-4 weken uit elkaar

Fijne lijntjes en rimpels

4 sessies. 6 weken uit elkaar

Pigmentatie

3-6 sessies. 4-6 weken uit elkaar

Littekens

3-6 sessies. 46 weken uit elkaar

Rosacea

4-6 sessies 6-8 weken uit elkaar

Striae

4 sessies. 6 weken uit elkaar

Vergrote poriën

4-5 sessies. 4-6 weken uit elkaar

Veroudering door zon beschadiging

3-6 sessies. 4-6 weken uit elkaar

Wat is Dermapen? En hoe werkt Microneedling ?

De Dermapen 4 is zeer geschikt voor een behandeling van huidveroudering, zonschade, (acne) littekens, pigmentatie, grove porie structuur of het opfrissen van de huid. Uw conditie zal verbeteren, verbeteren in een gezonde, huid krijgt die straalt!

 Voor welke huidproblemen:

  • Microneedling voor acnelittekens

  • Littekens in het gezicht

  • Grote poriën behandeling

  • Milia behandeling

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Doffe, vale huid

  • Kan worden gebruikt om de gevoelige huid onder de ogen te behandelen en boven de ogen

  • Kan worden gebruikt voor oog lifting  te behandelen

  • Kan worden gebruikt om lijntjes op de liplijn te behandelen

uber peel

Echte mensen. Uitstekende resultaten.

mathilde acnemathilde acne
klantklant
ina haan

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DERMAPEN

Dermapen is een penachtig apparaat met meerdere kleine naalden aan de punt die over de huid worden geschoven, waardoor kleine, zachte gaatjes in de huid ontstaan. Dit stimuleert een wondgenezingsreactie met intense vernieuwing, reparatie en verjonging.

Dit is een chemische peeling die geschikt is om direct na een microneedling-gezichtsprocedure aan te brengen. De chemische peeling ÜBER Pro is een veelzijdige formule van actieve ingrediënten die samenwerken voor een indrukwekkend resultaat. De chemische peeling bevat amandel-, melk-, pyrodruiven-, ferula- en kojiczuren en is versterkt met krachtig retinaldehyde, koperpeptiden, niacinamide en hyaluronzuur. ÜBER PRO chemische peeling is geschikt voor post-needling toepassing voor:

• Verouderde teint
• Hyperpigmentatie
• Melasma
• Milia
• Acne littekenbehandeling

Resultaten beginnen meestal zichtbaar te worden binnen 6 weken na uw eerste afspraak, volledige resultaten zijn 6 weken na uw laatste behandelsessie.

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 – 6 behandelingen aanbevolen, afhankelijk van uw huidproblemen:

• Algemene huidverjonging / behandeling van grote poriën – 3 behandelingen aanbevolen
• Fijne lijntjes en rimpels verwijderen – 6 behandelingen aanbevolen
• Acne littekenbehandeling of chirurgische littekens – 6 behandelingen aanbevolen
• Losse huid – 6 tot 9 behandelingen aanbevolen

De Dermapen-behandelingssessie zelf duurt ongeveer 40 minuten, hoewel dit kan variëren afhankelijk van welk deel van uw lichaam we behandelen. Zo zal een maagbehandeling meer tijd in beslag nemen dan een gezichtsverjongingsbehandeling.

De verjongende resultaten houden ongeveer 12 maanden aan*. Als Dermapen wordt gebruikt om littekens of striae te behandelen, zijn de verbeteringen blijvend*.
Deze microneedling behandeling is niet geschikt voor mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven of keloïde littekens hebben of immuungecompromitteerd zijn met vertraagde wondgenezing.

De Dermapen behandeling gaat gepaard met een zeer minimale herstelperiode. U zou uw dagelijkse routine vrijwel onmiddellijk of binnen een paar uur moeten kunnen hervatten, hoewel dit afhangt van de diepte van de Dermapen-behandeling die u heeft ondergaan. U kunt wat roodheid of lichte zwelling opmerken, maar dit zou binnen de eerste 24 uur* moeten verdwijnen.

Ja, heb is wel beter om van te voren de Dp Dermaceuticals te gebruiken voor en beter resultaat.

En Nee, de meeste klanten kunnen op de dag van hun afspraak doorgaan met de behandeling zonder dat ze de huid van tevoren hoeven voor te bereiden. .

Ja, u moet gedurende ten minste 14 dagen na uw behandeling Dp Dermaceuticals hydrate vochtinbrengende crème en een Cover recover SPF op uw gezicht aanbrengen. U kunt ze kopen in onze praktijk op de dag van uw behandeling of voorafgaand aan de behandeling .

• Gebruik de nazorgproducten zoals aanbevolen door uw huidcoach
• Vermijd extreme temperaturen (heet water, sauna’s, etc.) gedurende 48 uur
• Vermijd onnodig contact met het behandelde gebied gedurende 48 uur
• Vermijd intense zonneschijn gedurende 14 dagen na uw ingreep *moet gedurende deze tijd SPF met een hoge factor (30+) dragen De

huid kan de week na dermapen vaak erg droog aanvoelen en een Dp Dermaceuticals  vochtinbrengende crème wordt aanbevolen

Dermapen microneedling voor acnelittekens is een gevestigde behandeling, het maakt gebruik van kleine naalden om voorzichtig in de huid te prikken, waardoor een reeks traumatische lekke banden ontstaat. De huid reageert hierop door op natuurlijke wijze collageen en elastine te produceren om zichzelf te herstellen. Dit collageen en elastine werken om een ​​nieuwe gladde huid te creëren, waarbij de putjes die door acnelittekens worden veroorzaakt, worden opgevuld.

Grote poriën zijn een veelvoorkomend en moeilijk te behandelen probleem, een combinatie van Dp Dermaceuticals huidverzorgingsproducten zoals DP Retinol  en in praktijk zoals microneedling is bewezen dat het de verschijning van grote poriën vermindert.

Dermapen microneedling kan het uiterlijk van een losse huid op de buik verbeteren, meestal zijn 6 sessies vereist voor goede resultaten.

Bijwerkingen zijn zeldzaam en als ze optreden, duren ze zelden langer dan 48 uur. Patiënten merken vaak wat roodheid op na de procedure (vergelijkbaar met zonnebrand), maar dit zou in korte tijd moeten verdwijnen. Dermapen kan herpes simplex veroorzaken bij cliënten die last hebben van koortsblaasjes; andere bijwerkingen kunnen littekens en infectie zijn.

HUIDVERZORGING

Verwen uw huid met het allerbeste dat de natuur te bieden heeft, gecombineerd met de nieuwste huidwetenschap. 

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen
Bezoek onze  praktijk vandaag nog!