dōTERRA Etherische oliën

Het gebruik van de heilzame werking van planten voert terug naar de prehistorie en is in de loop der eeuwen geprofessionaliseerd tot het winnen van essentiële oliën uit de natuur. Deze essentiële oliën hebben allemaal hun eigen unieke en krachtige eigenschappen die helpend zijn om uw gezondheid te verbeteren.

Etherische oliën

Etherische oliën zijn vluchtige bestanddelen van plantencellen,
doorgaans gewonnen door middel van destillatie uit de schaars, bloem, vrucht, het blad, het zaad of de wortel van een plant.

Iedere olie heeft een specifieke moleculaire structuur, eigen aroma en unieke eigenschappen.
Wij zijn bewust bezig met de essentiële oliën van dõTERRA. Het zijn namelijk oliën met het hoogst haalbare kwaliteitskeurmerk.
Deze oliën zijn uiterst zuiver, sterk geconcentreerd en hebben een sterk aroma.
Een druppel etherische olie bevat letterlijk de meest krachtige en helende componenten van de plant, die altijd in zijn natuurlijke habitat groeit.
Etherische oliën werken op cellulair niveau en brengen natuurlijke balans terug.
Ze zijn in staat om de celmembraan door te dringen.
Ze ondersteunen het immuunsysteem en hebben veel te bieden op spiritueel niveau.

Een tijd geleden zijn wij in aanraking gekomen met een prachtig geschenk van moeder aarde.
Door veel liefde, passie en eerlijkheid van mensen overal van de wereld is dit geschenk toebereid en voor iedereen in flesjes als etherische oliën beschikbaar gemaakt.

Maar wat zijn etherische oliën eigenlijk?
Essentiële oliën zijn aromatische vloeistoffen die worden gewonnen uit zaadjes, schors, bladeren, stelen, wortels, bloemen en vruchten van planten.
Ze belichamen de herstellende, beschermende en afweringsversterkende eigenschappen van planten.
De geneeskracht van deze oliën is nog ongekend. Ze zijn zeer sterke antioxidanten. Veel van hun hebben een antibacteriële, schimmel bestrijdende werking, hebben anti-infectueuze, antitumorale, antiparasitaire, antivirale en antiseptische werking. Ze elimineren schadelijke bacteriën en virussen en ondersteunen het immuunsysteem. Sommigen essentiële oliën kunnen zelf de leverfunctie ondersteunen en bloed ontgiften. Er bestaan zelf oliën, zoals Frankincense die de bloed-hersenbarriere kunnen doorkruisen en het brain helpen genezen. Frankincense kan ook helpen het DNA naar de oorspronkelijke vorm te herstellen.
Naast al deze mooie fysieke eigenschappen hebben we ook kunnen ervaren hoe krachtig deze oliën op het emotionele vlak zijn.
Elke olie heeft zijn eigen helende kracht die verdeeld is in 5 fases:

  • Ze ondersteunen het helende vermogen van het fysieke lichaam
  • Ze ondersteunen het hart te helen
  • Ze ondersteunen in het neutraliseren van geloofsovertuigingen die ons belemmeren niet meer dienen
  • Ze verhogen het spirituele bewustzijn en verbintenis met het hogere
  • Ze inspireren om ons levensdoel te vervullen

Dit is ook de reden waarom wij ook gecertificeerd de AromaTouch behandeling aanbieden.

Wij zijn erg enthousiast over deze mooie dõTERRA oliën en en dankbaar dat ze op ons pad zijn gekomen. Dat is ook de reden waarom wij deze graag met jullie willen delen.
Onze wens is dat iedereen, die geïnspireerd is om zelf de verantwoordelijkheid voor zijn eigen gezondheid op een holistische wijze te nemen in contact komt met deze zuivere oliën.
Kennis is macht.

Voor meer informatie en de mogelijkheid deze oliën te bestellen, kan je naar mijn shop bij dõTERRA gaan.
Veel plezier.

Shop doTERRA