Eerste afspraak

Jij bent uniek en jouw huid is dat ook! Daarom past bij iedere klant
een persoonlijk advies,
speciaal voor jou samengesteld.
Wanneer je voor de eerste keer bij Beauty&Balans komt, vinden wij
het belangrijk om vooraf jouw wensen goed te bespreken en je
huid nauwkeurig te analyseren. We brengen in kaart waar jij
tegenaan loopt en wat je doelen zijn. Op basis daarvan krijg je
van ons behandel-, product-, leefstijladviezen en
we stellen een persoonlijk huidanalyse voor je op.
Zo weet je precies waar jij aan toe bent.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Waarin onderscheidt Beauty&Balans zich van andere salons? ​

Behandelingen bij Beauty&Balans zijn nét even anders. Onze holistische werkwijze en aanpak is erop gericht je huid in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen én te houden, zonder dat je gebruik hoeft te maken van botox, fillers of medische ingrepen en zonder je huid te beschadigen.

In alle gevallen zullen we bij jou dus ook kijken naar oorzaken van binnenuit, voeding en leefstijl. Ieder huidprobleem komt immers van binnenuit. Als je de oorzaak niet aanpakt, zal het probleem nooit volledig worden opgelost. Dat is voor ons heel vanzelfsprekend. Wij gaan voor blijvende huidverbetering op de lange termijn, niet voor symptoombestrijding! EMB bloedtesten, Hormoon test en test voor de doTTERA olien consulten maken dan ook een mogelijk onderdeel uit van jouw persoonlijke behandelplan. Dat is wat mij zo anders maakt!

Welke eerste gezichtsbehandeling kan ik het beste inplannen?

Globaal kennen we twee huidverbeteringstrajecten, het medische – en het cosmetische traject. Beide trajecten zijn even belangrijk, maar er zijn wel wat verschillen in aanpak en mogelijkheden qua afspraken.

Medisch huidverbeteringstraject

Als jij last hebt van een huidprobleem zoals bijvoorbeeld acne, couperose, rosacea, eczeem, en/of hyperpigmentatie, zullen we in alle gevallen starten met een intake en huidanalyse. In overleg kan dit eventueel aangevuld worden met een eerste volledig op jouw huid afgestemde gezichtsbehandeling. Kies dan bij het online inplannen voor Intake + Huidanalyse of neem contact met ons op om te bespreken of een direct aansluitende gezichtsbehandeling voor jou zinvol is of dat wij in jouw geval iets anders adviseren.

Bij huidproblemen is het belangrijk om al tijdens de eerste afspraak een huidanalyse uit te voeren.

Vervolgafspraken zoals enzyme therapie, peelings en/of microneedling kunnen bij het medische huidverbeteringstraject niet online ingepland worden. Dit gaat altijd in overleg .

Cosmetisch huidverbeteringstraject

Kom je bij ons voor andere indicaties zoals anti-aging, dieptereiniging of wil je gewoon een heerlijke boost voor je huid, dan is de huidanalyse een must Ook als je geen huidklachten hebt, helpt een huidanalyse om te bepalen welke factoren jouw ideale huidconditie in stand houden.  Kies dan bij het online inplannen voor Intake + Huidanalyse en/of één van onze andere cosmetische behandelingen die online via onze website aangegeven zijn.

Vervolgafspraken voor alle cosmetische huidverbeteringsbehandelingen kun je altijd zelf online inplannen. Tijdens de eerste afspraak krijg je van ons alle adviezen over de behandelingen die voor jouw huid geschikt zijn.

Hoe ziet mijn eerste behandeling eruit bij een medisch huidverbeteringstraject?

Als je voor de eerste keer bij ons komt, vindt altijd eerst een intakegesprek plaats. Samen kijken we naar waar jij tegenaan loopt en wat je doelen zijn. We zijn benieuwd naar de producten die jij thuis gebruikt in je huidverzorgingsroutine en bespreken een eventuele medische achtergrond en medicijngebruik. Het is belangrijk om vooraf te beoordelen welke ingrediënten we wel en welke we juist niet op je huid mogen inzetten.

Aansluitend doen we een huidanalyse.  Na de uitgebreide bespreking van de resultaten en de beoordeling van jouw natuurlijke huidbarrière voeren we, als dat vooraf is besproken en geadviseerd, een eerste volledig op jouw huid afgestemde gezichtsbehandeling uit.

Tijdens iedere behandeling werken wij uitsluitend met hoog geconcentreerde cosmeceuticals. Dat zijn medische producten met een cosmetische uitstraling. Het grote verschil met andere producten is, dat deze producten in de diepere lagen van je huid werken en daardoor direct gericht zijn op pure huidverbetering! Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid! We houden nauwlettend in de gaten hoe je huid op deze producten reageert.

 
 
DP Dermaceuticals Tri-Phase Cleanser 150 ml

Persoonlijk behandelplan en huiddieet

Tijdens jouw eerste afspraak ontvang je zorgvuldig afgestemde behandel,product advies.
Daarnaast geven we aan welke behandelingen we adviseren om je huiddoelen te bereiken en,
krijgt hiervan een kostenindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Meestal plannen we, direct een vervolgafspraak in, zoals in jouw behandelplan is aangegeven.

Hoe ziet mijn eerste behandeling eruit bij een cosmetisch huidverbeteringstraject?

Als je bij ons komt voor een Intake+ Huidanalyse, volgen we dezelfde stappen zoals hierboven beschreven bij het medische huidverbeteringstraject.

Als je online een andere afspraak hebt ingepland, dan beoordelen we je huid en huidbarrière zorgvuldig voordat we de behandeling uitvoeren. We kijken waar je huid behoefte aan heeft en passen onze ingrediënten hierop aan tijdens de behandeling. Net als bij de medische behandelingen maken we ook hier gebruik van cosmeceuticals, medische producten met een cosmetische uitstraling.

Na afloop van je behandeling krijg je van ons advies op het gebied van producten, voor jou geschikte behandelingen en als het nodig is ook adviezen over voeding en leefstijl. We maken geen uitgebreid behandelplan of huiddieet.

Iedere keer dat je terugkomt, beoordelen we je huid opnieuw en passen we onze ingrediënten aan op je huidconditie van dat moment. Zo kunnen we met iedere behandeling het optimale uit jouw huid halen!

Je ontvangt van ons een uitgebreid rapport met daarin de uitkomsten van de diverse testonderdelen. Ook ontvang je een eenvoudige toelichting hierop, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. 

Aan de hand van de testresultaten stellen we een op maat gemaakt behandelplan op met adviezen over voeding, suppletie, lifestyle en salon ondersteunende behandelingen. Dit alles helemaal gericht op de klachten waar jij tegenaan loopt.

Vervolgens ga jij zelf volop aan de slag. We houden nauwgezet contact om alle vorderingen te bespreken en bij te sturen daar waar nodig.  Zo kun jij je doelen zo snel mogelijk behalen!

Wat verwachten we van jou?

Bij  Beauty&Balans doen wij er alles aan om ook jouw huid weer in balans te krijgen en te houden. We stellen het best passende behandelplan voor je op met bijbehorende producten en adviezen en dat voeren we zorgvuldig uit. Maar we kunnen het niet alleen!

Ook jij speelt een hele belangrijke rol in het resultaat dat je kunt bereiken. Om het maximale uit de behandelingen te halen, is het van groot belang de geadviseerde producten ook thuis te gebruiken. Een groot deel van jouw huidverbetering doe je namelijk zelf. Een goede huidverzorgingsroutine in combinatie met de juiste voeding en leefstijl zorgen ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden blijven.

lenie

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar wat we met onze unieke holistische, aanpak ook voor jouw huid en gezondheid kunnen betekenen? We heten je van harte welkom.Heb je eerst nog vragen, dan horen we dat natuurlijk graag.
Bel ons gerust?