“Ontdek de Geheimen van je Gezondheid met de Energetisch Morfologische Bloedtest.”

“Wil je heldere antwoorden op je gezondheidsvragen? Met onze Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) krijg je meer dan alleen cijfers. Het onthult verborgen tekorten aan voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen, en werpt licht op voedselgevoeligheden zoals gluten, lactose, zuivel, suiker en meer.

Maar dat is nog niet alles. De EMB biedt ook inzicht in onderliggende gezondheidsproblemen zoals parasieten- en schimmelbelasting, leverproblemen en meer. Het is een holistische aanpak die je de kennis geeft om je gezondheid te verbeteren en je beter te laten voelen.

Waarom blijven worstelen met vage klachten als de antwoorden binnen handbereik zijn? Maak vandaag nog een afspraak voor een EMB en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.”

Voor Wie?

De trajecten zijn voor iedereen.

Voordelen

Voordelen zijn legio- van minder moe tot beter slapen, oplossen van hormonale disbalans, afname of eventueel toename gewicht,afname medicatie enz- teveel op allemaal op te noemen!

Resultaat

De resultaten hangen af ​​van de hulpvraag en doel(en).
Deze hangen vooral van eigen inzet en motivatie af.

“Energetische Morfologische Bloedtest (EMB-analyse

Heb je ooit gedacht aan een uitgebreid bloedonderzoek? Misschien wil je weten of je vitamines en mineralen tekortkomt, of je worstelt met vermoeidheid? Misschien heb je last van darm- of huidproblemen en zoek je naar antwoorden? Wellicht loop je al een tijdje rond met vage klachten, maar weet je niet waar ze vandaan komen?

Bij Life & Soul coaching bieden we de Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan, een uitgebreid bloedonderzoek dat je bloed op verschillende manieren beoordeelt.

Wat houdt de EMB-bloedanalyse in?

De EMB-bloedanalyse omvat verschillende aspecten. Allereerst kijken we naar de basis hematologie om te zien of je bloed voldoende verschillende cellen bevat en of er afwijkingen zijn die bijvoorbeeld wijzen op een ijzertekort of ontsteking. Daarnaast wordt het bloed onder de microscoop bekeken om de vorm, conditie en grootte van de bloedcellen te beoordelen. Dit geeft inzicht in je leefstijl en biedt handvatten voor verbetering. Tot slot wordt er een energetische meting uitgevoerd, waarbij de trillingsfrequentie van je bloed wordt gemeten. Hierdoor krijgen we inzicht in mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen die ten grondslag kunnen liggen aan je klachten.

Voor wie is de bloedanalyse bedoeld?

De EMB-bloedanalyse is geschikt voor mensen met diverse gezondheidsklachten, zoals vermoeidheid, darmklachten, huidproblemen, slaapproblemen, concentratieproblemen, hoofdpijn, hart- en vaatproblemen, gewrichtsproblemen, haaruitval, hormonale disbalans, en meer. Ook als je nieuwsgierig bent naar je gezondheid en streeft naar optimale gezondheid, kan deze analyse waardevol zijn voor jou.

Hoe gaat de EMB-bloedanalyse in zijn werk?

Het bloedonderzoek wordt afgenomen door middel van een eenvoudige vingerprik, die je zelf thuis kunt uitvoeren of door ons kunt laten doen. Vervolgens wordt het bloed naar het laboratorium gestuurd voor analyse. Binnen 3-4 weken ontvang je de resultaten, waarna we samen een passend voedings- en suppletieadvies opstellen.

Kosten van het onderzoek

De kosten voor de EMB-bloedanalyse bedragen 295,00 euro inclusief BTW. Dit omvat de bloedtest zelf, inclusief materiaal en inkoop, verzendkosten naar het laboratorium en de analysetijd in het lab. De kosten zijn exclusief het intakegesprek en het bespreken van de bloedtest.

Meerwaarde voor jouw gezondheid

Hoewel de EMB-bloedanalyse geen vervanging is van regulier bloedonderzoek, biedt het een waardevolle aanvulling voor wie streeft naar optimale gezondheid. In de praktijk ervaren veel cliënten verbetering na het volgen van het geadviseerde behandelplan, dat wetenschappelijk onderbouwd is en gericht is op herstel van de balans in het lichaam.”