Glutenvrije broodjes
Lees verder onder de afbeelding
Heerlijke glutenvrije broodjes!
Bereidingsduur: 30 minuten | 4 broodjes
Maaltijd
- Ontbijt
- Lunch
- Diner
Voor wie
- Vega
Ingrediënten
- 2 eieren
- 30 gram psylliumvezels
- 30 gram kokosmeel
- 100 ml kokosmelk
- 50 ml lauw water
- 1 eetlepel appelazijn
- 1 theelepel baking soda
- Snufje zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Meng de psylliumvezels, kokosmeel, baking soda en het zout in een kom
- Breek de eieren in een aparte kom en kluts deze
- Voeg aan de eieren de kokosmelk, het lauwe water en de appelazijn
- Voeg al roerend de droge ingrediënten met de natte ingrediënten samen
- Laat het mengsel even 10 minuten rusten
- Kneed vervolgens het mengsel met je handen en maak er 4 gelijke bolletjes van
- Leg de bolletjes op een bakplaat en bak de broodjes in 20 – 25 minuten goudbruin.
- Laat de bolletjes even afkoelen en beleg ze met beleg naar keuze!