Glutenvrije broodjes

Lees verder onder de afbeelding

Heerlijke glutenvrije broodjes!

Bereidingsduur: 30 minuten  |  4 broodjes

Maaltijd

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner

Voor wie

  • Vega

 Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 30 gram psylliumvezels
  • 30 gram kokosmeel
  • 100 ml kokosmelk
  • 50 ml lauw water
  • 1 eetlepel appelazijn
  • 1 theelepel baking soda
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Meng de psylliumvezels, kokosmeel, baking soda en het zout in een kom
  3. Breek de eieren in een aparte kom en kluts deze
  4. Voeg aan de eieren de kokosmelk, het lauwe water en de appelazijn
  5. Voeg al roerend de droge ingrediënten met de natte ingrediënten samen
  6. Laat het mengsel even 10 minuten rusten
  7. Kneed vervolgens het mengsel met je handen en maak er 4 gelijke bolletjes van
  8. Leg de bolletjes op een bakplaat en bak de broodjes in 20 – 25 minuten goudbruin.
  9. Laat de bolletjes even afkoelen en beleg ze met beleg naar keuze!