Ontdek de sleutel tot jouw hormonale balans en welzijn bij Life & Soul Coaching.

 

Welkom bij Life & Soul coaching, waar we begrijpen dat hormonale balans essentieel is voor zowel mannen als vrouwen. Onze hormoonanalyses bieden een diepgaand inzicht in jouw hormonale gezondheid, met behulp van speekseltests die tal van voordelen bieden ten opzichte van traditionele bloedtesten.

Het verzamelen van speeksel voor hormoontests is niet-invasief en pijnloos, waardoor het gemakkelijk is om op elk gewenst moment uit te voeren. Door het meten van het vrije, biologisch actieve deel van hormonen, bieden speekseltests een nauwkeurige weergave van jouw hormonale status.

**Hormonale Speekseltest voor Vrouwen:**
– De test omvat metingen van cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron en testosteron.
– Prijs: €189,-

**Hormonale Speekseltest voor Mannen:**
– De test omvat metingen van cortisol, DHEA, estradiol, progesteron en testosteron.
– Prijs: €189,-

Deze tests zijn waardevol bij het identificeren van een breed scala aan hormonale onevenwichtigheden die zich kunnen uiten in symptomen zoals PMS, cyclusproblemen, stemmingswisselingen, verminderd libido, seksuele functiestoornissen, vermoeidheid, depressie en meer.

Onze deskundige therapeuten kijken niet alleen naar individuele hormoonwaarden, maar ook naar de onderlinge verhoudingen tussen hormonen om een compleet beeld van jouw hormonale gezondheid te krijgen. Op basis van de resultaten van de speekseltesten bieden wij gepersonaliseerde adviezen en behandelplannen om de hormonale balans te herstellen en jouw algehele welzijn te bevorderen.

Dus, of je nu een man of vrouw bent die worstelt met hormonale symptomen, overweeg een hormoonanalyse bij Life & Soul Therapie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een evenwichtiger en gezonder leven.