Soin Masque Modelant

SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Soin Thalasso Visage

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Maak een afspraak en ervaar het zelf

Soin Profilift Bindweefselmassage

Intensief verstevigende behandeling met een “wow” effect

Soin Profilift, de innovatieve ‘lifting’-behandeling van MARIA GALLAND, geeft uw gezicht een zichtbare langdurige ‘lifting’. Bijzondere bindweefselmassagetechnieken zorgen ervoor dat de zeer effectieve werkstoffen van Profilift tot diep in de huid doordringen. Hier gaan de werkstoffen de drie hoofdoorzaken van verlies aan stevigheid tegen. Het resultaat: mooiere, strakkere en meer verstevigde gezichtscontouren en een jonger uitziende huid.

Maak een afspraak en ervaar het zelf