Een Microneedling-ervaring als geen ander

Bent u op zoek naar het allerbeste resultaat voor uw huid? Herschrijf de geschiedenis van uw huid met Dermapen Treatments.

Geleidelijk innovatieve technologie

Geleidelijk innovatieve technologie

Met elke release van ons apparaat zetten we een nieuwe maatstaf voor snelheid, effectiviteit, comfortniveau en veiligheid.

Betere absorptie

Betere absorptie

De microkanalen die door de Dermapen worden gecreëerd, kunnen tot 80% meer actuele voedingsstoffen dieper in de huid brengen.

Indrukwekkende resultaten

Indrukwekkende resultaten

Verminder met succes tekenen van veroudering, pigmentatie, acne, striae en nog veel meer, voor een gezonde stralende teint.

                                Dermapen Microneedling-apparaten

Dermapen 4

Dermapen 4™ levert het ultieme in geavanceerde microneedling en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren, tot 104% sneller dan andere microneedling-apparaten.

Alle functionaliteit, zoals snelheid en diepte, kan met een druk op de knop worden geregeld voor betrouwbare resultaten. Grotere gebieden kunnen sneller worden behandeld, met uitzonderlijke resultaten en bijna geen pijn of uitvaltijd.

  • Littekenbehandelingsinstelling met maximale diepte van 3 mm
  • Geavanceerde oscillerende verticale naald™ (AOVN)-technologie
  • Verhoogde snelheid, precisie en veiligheid
  • 16-naalds patroon glijdt soepel over de huid
  • Geen terugstroming van vloeistof, geen kruisbesmetting en geen weerstand
  • ISO13485 en CE-markering goedgekeurd.
DP Dermaceuticals Tri-Phase Cleanser 150 ml

Niet-onderhandelbare huidverzorging bij microneedling

De producten die je gebruikt bij microneedling dringen diep door in je huid. U wilt niets gebruiken waardoor uw huid het risico loopt op granulomen, infectie, langdurige uitvaltijd en negatieve resultaten. We hebben jarenlang onderzoek gedaan om een ​​huidverzorgingslijn te ontwikkelen die zowel veilig als effectief is.

Dp Dermaceuticals zijn niet alleen onbespreekbaar tijdens microneedling procedures, maar ook dagelijks ter ondersteuning van uw huid in de aanloop naar een ingreep en daarna. Zie het verschil dat de speciaal samengestelde combinatie van actieve stoffen en de nieuwste huidwetenschap voor uw huid kan maken.

Maximale resultaten.
Minimaal trauma.

Microneedling- procedures van Dermapen stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam om de productie van collageen en elastine te verhogen voor minder rimpels en lijntjes.

pigmentatie

In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen, verwijdert Dermapen microneedling het risico op hitteletsel en hypopigmentatierisico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.”

Striae

Veel artsen en patiënten hebben beweerd dat Dermapen Treatments™ effectiever zijn geweest bij het behandelen van striae dan andere methoden.

Tot de kern van het probleem komen

Dermapen-behandelingen voor haaruitval zijn effectief voor alopecia-aandoeningen waarbij de haarzakjes nog bestaan ​​om haar te laten groeien. Dermapen-procedures stimuleren angiogenese (aanmaak van nieuwe bloedvaten) en voeden de bol van elk haar, en leveren hormonen af ​​om een ​​gezonde haargroei te activeren en te ondersteunen.

Littekens

Dermapen 4 het enige Microneedling apparaat met een speciale litteken omgeving en protocollen voor de herziening van alle litteken zoals acne littekens .

Vergrote poriën

Microneedling met Dermapen stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken, waardoor de vergrote poriën voller en strakker worden .

Acne

Dermapen-behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van problematische huidpuistjes en zwarte of whiteheads (comedonen) en actieve acne.

Een natuurlijke boost van collageen

Het vernieuwingsproces van onze huid vertraagt ​​naarmate we ouder worden, en Dermapen-behandelingen zijn de veilige, natuurlijke manier om uw huid zichtbaar te verjongen. Dermapen-behandelingen voor rimpels maken lijntjes merkbaar gladder, maar u hoeft niet te wachten tot ze verschijnen om uw                          huid te verbeteren.

inahaan
mathilde acnemathilde acne
klantklant