Orthomoleculaire consulten

Om je huid en gezondheid te verbeteren en optimaal in balans te houden, is het belangrijk om te weten hoe het ervoor staat in je lichaam. Wat heeft jouw lichaam nodig? Met de EMB bloedtest, de Hormoon test en onze orthomoleculaire voedings- en leefstijl coach krijg je hierop alle antwoorden.

Krijg jij je huid maar niet onder controle en heb je al van alles geprobeerd zonder echt resultaat? Voel je je vaak moe en futloos, heb je last van je hormonen of je loop je al een tijdje rond met allerlei vage (buik) klachten? Wij kunnen je helpen om dit aan te pakken en op te lossen. Hoe? Met de EMB bloedtest. Lees er hier alles over.

Lees meer

Hoe is het met jouw hormonale balans?

 

Zijn je hormonen in balans, dan slaap je goed, heb je geen eetbuien, bruis je van energie, heb je een stralende huid . Helaas is dit bij veel vrouwen echter niet (meer) het geval. Ook verandert je hormoonhuishouding naarmate je ouder wordt, dus het gevoel van balans lijkt daardoor steeds verder weg.

Lees meer

Essentiële oliën van doTERRA

Het gebruik van de heilzame werking van planten voert terug naar de prehistorie en is in de loop der eeuwen geprofessionaliseerd tot het winnen van essentiële oliën uit de natuur. Deze essentiële oliën hebben allemaal hun eigen unieke en krachtige eigenschappen die helpend zijn om uw gezondheid te verbeteren.

Lees meer