lenie stendert

Lenie

 • Voetreflextherapeut
 • Medisch pedicure
 • Balanz Coach
 • EMB Therapeut
 • Orthomoleculair therapie
 • Schoonheidsspecialiste
 • Coach
 • Master Angelologie
 • Medische Basis Kennis en Psychosociale kennis
 • doTERRA olie
 • Vitamine en minerale leer van A t/m Z

Hieronder een introductie over mij, Lenie Stender,  omdat ik het belangrijk vind dat jij je prettig voelt bij mij. Alleen zo kan ik jou optimaal ondersteunen.

Mensen in beweging brengen en willen weten wat de ander beweegt: zowel mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel. Dat is mijn passie en mijn dagelijks werk en dat ben ik! Ik geniet er van om te sparren, te reflecteren, te leren, mijn kennis over te dragen, om te inspireren en te delen, te coachen, te behandelen . Mensen een goed gevoel (terug) geven in zichzelf en het leven. Bewegen is leven!

Persoonlijke begeleiding

Van jongs af aan ben ik geïnteresserd in en gefascineerd door het menselijk lijf en bewegen en de effecten hiervan op je ‘hele zijn’. En nog steeds leer ik hier elke dag over en vind ik het heerlijk om vanuit diverse invalshoeken telkens nog meer connecties te kunnen maken en verbanden te kunnen leggen. Ik heb sinds 2002 pedicure en voetreflex praktijk. Persoonlijke begeleiding staat bij mij op nummer één. Binnen ieders eigen grenzen, maar wel met elk een persoonlijke uitdaging. Dat is waarom ik elke dag weer geniet van het , behandelen en coachen: geen dag, geen mens is hetzelfde.

Ik laat je (soms opnieuw) kennis maken met jezelf en je lijf. In en coachings gesprek,  of op de behandelbank is waar het gebeurt! Dan kom je je beperkingen, frustraties, onmogelijkheden maar ook mogelijkheden tegen. Stap over je grenzen, beperkende gedachten, excuses en uitstel, kom in jouw kracht en groei! ‘Gewoon doen’! Ik loop graag een stukje met je mee, om je te laten ervaren, voelen en leren wat jij van jouw weerstanden kunt leren. Wat jij hier tegenkomt, kom je ook in je dagelijks leven tegen. Vooruitgang is dus groei in alle opzichten! Gaan doen waar jouw ogen (weeer) van gaan stralen, weer energie krijgen in plaats van ‘leeglopen’, naar je kern, naar wie jij bent! Luisteren naar de fluisteringen van je lijf, zodat ze niet hoeven te gaan schreeuwen.

Blijven leren…..in alle opzichten!

Blijvend leren, blijvend bij scholen , in mijn opleidingen als ook in het leven. Op mijn levenspad loopt het ook helemaal niet als vanzelf, ik ben ervaringsdeskundige in het lopen van paden vol heftige obstakels en uitdagingen. Het leven is een levensechte leerschool. Sommige van die (levens)lessen zijn zwaar, sommige lessen zijn moeilijk, sommige haast onmogelijk, maar uiteindelijk zijn alle lessen uitdagend. Er zijn ook lessen die je doen beseffen dat je al heel veel bereikt hebt, je ziet en voelt ineens de groei die je (achteraf) niet had willen missen. En zo worden die moeilijke paden en lastige lessen ineens heel waardevol en bepalend. Coachen, behandelen en leven met aandacht voor alles wat er is……en ook met wat er niet is! Ga met volledige aandacht, toch elke keer weer, de ‘confrontatie’ aan met jezelf. Merk dat je hierdoor telkens dichter bij jezelf komt, de omstandigheden er minder toe doen, je beter in je lijf zit, je je brein tot rust brengt en groeit!

Missie

Met een persoonlijke fascinatie voor ons ‘fundament’…

Over onze voeten, ons ‘fundament’ raak ik ook maar niet uitgeleerd en uitgesproken. Onze voeten vertellen ons verhaal. Je voeten dragen elke dag letterlijk de vreugde en de lasten van jouw leven. Wist je dat je via de reflexzones van de voeten toegang hebt tot het hele lijf en je hele zijn? Hoe bedroevend weinig aandacht van jou gaat er naar dit fundament of te wel naar jouw zelf? We weten allemaal dat als een fundament niet goed in elkaar zit dit gevolgen gaat hebben voor het gebouw dat hierop staat. Zo is het ook met je voeten en jouw lijf.

Ik neem je,zowel in coaching als ook in de voetreflexmassages, mee naar jouw fundament en je voeten……..daar is zo veel winst te behalen! Ik maak gebruik van Chinese, Westerse, Natuurgeneeskundige en Energetische methoden om op diepere lagen klachten, ongemakken en levensthema’s te benaderen.

Coachen, reflecteren en inspireren

Dit houdt in dat ik op alle vlakken energieën uit mijn omgeving ontvang. Hierdoor ben ik een soort barometer voor gezondheid van anderen en de samenleving. In mijn ‘zijn’ zit besloten dat ik in staat ben om ontvankelijk en accepterend te spiegelen wat er in de ander (of de samenleving) speelt. Te verwoorden wat nodig is om deze ontwikkeling te ondersteunen, om heling te brengen en de, in potentie hoogst aanwezige helende kwaliteiten van de ander of het systeem, te spiegelen. Het voor mij natuurlijk om jou aan te voelen en te spiegelen en je stap voor stap mee te nemen naar jouw hoogste potentieel en wie jij in diepste wezen bent.

 • Sta je op een kruispunt?
 • Wil je een sprong maken, maar vind je het (nog te) spannend?
 • Ben je op zoek naar een luisterend oor, of klankbord?
 • Wil jij weer ervaren waar jouw ogen van gaan stralen, wat jouw daadwerkelijk vleugels geeft?

Ik zie er naar uit om vanuit mijn holisitische visie je op alle vlakken te mogen inspireren: mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel……..ik ga graag samen op weg! Ik werk vanuit mijn praktijk .

Wat kun je van mij als therapeut en coach verwachten?

 • Ik werk op een professionele manier. Vertrouwen, humor en ontspanning voorop
 • Ik ben gewend om met jong en oud, alleen te werken
 • Ik vind eigen verantwoordelijkheid nemen oftewel eigenaarschap één van de belangrijkste waarden als het gaat om therapie en coaching
 • Ik zet je aan en ondersteun je om jouw probleem op een persoonlijke en constructieve manier op te lossen, met een positief resultaat en blijvende verandering
 • Mijn rol als therapeut en coach is louter faciliterend, maar dan wel op een authentieke, humoristische en waardevolle manier

De wereld een stukje mooier maken, begint bij dat in jezelf op te lossen wat jou weerhoudt om blij, vrij en gezond te leven!

Lenie Stender

Ik zeg JA!