Project omschrijving

De snelle weg om de huid te zuiveren

Een problematische huid is vaak het gevolg van overactieve olie (talgklieren) en onevenwichtige hormonen. De overtollige olie (talg) komt vast te zitten in je poriën, samen met dode huidcellen en vuil, wat kan leiden tot pijnlijke ontstekingen en je huid vatbaar maakt voor de verspreiding van andere bacteriën.

Door klinische microneedlingprocedures van Dermapen te combineren met een routine van gerichte huidverzorgingsproducten voor thuis.

Medische

Dermapen4 behandeling

Het professionele apparaat dringt door tot in de diepere huidlagen en activeert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam.
wordt geoxygeneerd huid en de lymfedrainage wordt geactiveerd, veroorzaakt het door acne veroorzaakte gebied.

Versnel uw resultaten

Ondersteun voor de allerbeste resultaten van uw huid met gerichte Dp Dermaceuticals huidverzorging producten.

Vergoeding

Een vergoeding vanuit uw zorgverzekering is mogelijk. Informeer bij je verzekeraar of je hiervoor verzekerd bent. Je krijgt dan een factuur mee die je kunt indienen bij je zorgverzekering.

Ontstaan van Acne

Acne kan ontstaan door verschillende factoren

  • Overproductie van talg
  • Verdikte hoornlaag, waardoor talgklieren verstopt raken
  • Verstoorde hormoonbalans
  • Toename Propionibacterium Acnes: een bacterie die van nature in de huid aanwezig is

Uitlokkers

Deze factoren zijn geen veroorzakers,
maar ze verergeren de acne wel degelijk:

  • Afsluitende make-up
  • Ongezonde levensstijl
  • Te weinig water drinken
  • Onevenwichtige voeding
  • Roken
  • Alcohol

Verantwoorde make-up:

Als specialist in acne, raden wij aan Cover Recover te gebruiken. Dit is de enige echt ademende camouflage. Daarom kunt u deze met een gerust hart gebruiken, ook wanneer uw huid onzuiver is.

Dit is een krachtig vochtinbrengend middel dat ontstekingen tegengaat en het genezingsproces van wonden bespoedigd. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren, wat het een effectieve behandeling van acne maakt.

Voeding: optioneel kan men ervoor kiezen een afspraak te maken met de Balanz Coach . Het is namelijk bewezen dat acne kán reageren op voedingsstoffen die slecht door het lichaam verdragen worden. Voorbeelden hiervan zijn varkensvlees en zonnebloemolie. Ook kan men een tekort hebben aan vitaminen waardoor acne verergert, denk hierbij aan vitamine B. De Balanz Coach kan met u nagaan of er voedingsstoffen zijn die u beter kunt mijden óf juist meer zou kunnen nuttigen.

ONLINE BOEKEN
FAQ items aan het laden...

Basisreiniging

De naam zegt het al: dit is onze BASIC reiniging. Het is een intensieve reiniging van de huid waarbij de huid oppervlakkig schoongemaakt wordt. De huid wordt schoongemaakt, puistjes en mee-eters worden verwijderd en de behandeling wordt afgesloten met een 10% fruitzuur crème. Actieve acne wordt veelal aangepakt met actievere ingrediënten, denk hierbij aan salicylzuur en benzoylperoxide. Salicylzuur reduceert de talgproductie en regelmatig gebruik heeft een exfoliërende werking. Benzoylperoxide pakt de bacterie aan die acne veroorzaakt en helpt deze onder controle te brengen. Hierdoor vermindert de acne snel en worden toekomstige acne-uitbraken en littekens tegengegaan. Bovendien worden puistjes en mee-eters verwijderd, wat dit tot een complete behandeling van acne maakt.

Advies: behandeling met regelmaat, variërend tussen 2 à 8 weken, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Prijs: v.a € 59,50

ONLINE BOEKEN

Dermapen – Microneedling​

Door middel van minuscule naaldjes worden kleine ‘kanaaltjes’ in de huid gemaakt tot in de dermis (lederhuid, tweede huidlaag). Collageen wordt gestimuleerd en er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen elastine en collageenvezels. Door de kanalen kunnen rijke werkzame stoffen die op de huid worden aangebracht dieper in de huid worden opgenomen. Littekens – bijvoorbeeld veroorzaakt door acne – worden soepeler, minder zichtbaar en kleurverbetering treedt op. Deze methode kan worden toegepast bij diverse soorten littekens en huidveroudering (verslapping, rimpels, oneffenheden). Microneedling kan op deze unieke wijze ervoor zorgen dat de huid zichzelf gaat herstellen en gezonder wordt. Versterk het resultaat met de producten van DP dermacuticals . Zo behoudt u het resultaat ook als de er langere tijd tussen de behandelingen zit. De jonge huid behandelen is ook zeker een pré. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen.

Advies: Maximaal 3 behandelingen in 12 weken (afhankelijk van huidconditie), interval 4/8 weken. Maximaal 2 kuren per jaar.

Prijs: v.a € 159.50

ONLINE BOEKEN

Medischepeel/fruitzuur behandeling

Door het toepassen van zuren op de huid vindt er een dieptereiniging plaats, wat een effectieve behandeling van acne is. De huidcoach kunnen kiezen uit een scala van peelings die allemaal hun eigen werkingsdiepte en functie hebben. Zo kan het de ene peel goed op de talgklier ingespeeld worden waar de andere peel juist beter op acne littekens en natuurlijk hydratatie werkt. De fruitzuren dringen diep in de huid door, waardoor afschilfering van dode huidcellen plaatsvindt. Fruitzuur behandelingen worden zowel thuis als in de praktijk toegepast. Voordat de huid in de praktijk wordt behandeld, dient de huid thuis dagelijks te worden voorbereid met een veilige fruitzuur crème.

Advies: behandelingen in kuurverband: 6 à 8 behandelingen, 1 x per 2 weken

Prijs: v.a € 89,95

ONLINE BOEKEN

Versnel uw resultaten

Het is zeer effectief in het bespoedigen en verbeteren van uw resultaten in combinatie met uw clinicsessies. Als uw huidcoach zal ik u ook adviseren over welke niet-onderhandelbare Dp Dermaceuticals-producten u moet gebruiken voor versnelde resultaten.

ONLINE BOEKEN

Wil je meer informatie over 

een acne behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met mij op.

Plan een intake

   Of neem contact op: 06-20539113

di-do                                09:00 – 17:00
vr                                      09:00 – 15:00