De snelle weg om de huid te zuiveren

Een gelijkmatige huid is vaak het gevolg van overactieve olie (talgklieren) en onevenwichtige hormonen. Er komt veel vuil in je poriën, wat kan leiden tot ontstekingen en je huid kan ontstaan ​​voor de verspreiding van andere bacteriën.

Door klinische microneedlingprocedures van Dermapen te combineren met een routine van gerichte huidverzorgingsproducten voor thuis en regelmatig gebruik van het Dermapen HOME™ microneedlingapparaat, krijgt u de heldere, stralende teint die u verdient.

ACNE DERMAPEN BEHANDELING

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

U kunt een Dermapen HOME™ -producten veilig thuis gebruiken tussen klinische behandelingen door om sneller vooruitgang te zien voor uw door ouderdom of door de zon beschadigde huid. En bescherm uw huid altijd, altijd tegen verdere schade door deze te bedekken met de revolutionaire COVER RECOVER™ SPF30 van Dp Dermaceuticals.

  • WAT TE VERWACHTEN

  • 4 – 6

    Sessies

  • 2 – 4

    Weken uit elkaar

Voor optimale resultaten

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”acne-en-puistjes” number_posts=”3″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”2″ show_nav=”no” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.