Project omschrijving

Fruitzuur

Fruitzuur

Fruitzuur

Een big happening of event? Boek dan deze huidverjongende fruitzuurkuur!

Benieuwd naar jouw before and after? Vertoont jouw huid fijne lijntjes en rimpeltjes? Met de fruitzuur kuurbehandeling zie je direct resultaat! Boek deze behandeling nu nog in!

Fruitzuur 45 MINUTEN
Fruitzuren zijn natuurlijk voorkomende bestanddelen, welke al eeuwen gebruikt worden om de huid er beter uit te laten zien. Er zijn verschillende soorten fruitzuren zoals AHA’s & BHA’s. Deze fruitzuren zijn een doeltreffend en fantastisch wapen tegen huidveroudering.

Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. Fruitzuren dringen door in de huid en stimuleren de snelheid van de huidcellen. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid langer vocht vasthoudt. Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur (meest bekende), amandelzuur of salicylzuur.

Fruitzuur 60 MINUTEN
In de 60 minuten behandeling combineren we fruitzuren met de Cenzaa Bindweefselmassage. Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa Bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen.

Fruitzuur kuurbehandeling
De fruitzuur kuurbehandeling is de bron van verjonging! Een kuur bestaat uit 6 behandelingen waarbij fruitzuren en bindweefselmassage elkaar wekelijks afwisselen.
Voorafgaand aan de kuur begin je eerst 2 weken met de Skin Peel Therapy 5% of 10%. Dit product krijg je gratis bij de kuur. Daarnaast krijg je bij de kuur gratis de Advanced Sun SPF 50. Zonder het gebruik van deze 2 producten kunnen we de kuur niet starten.

Plan hier online uw afspraak