Grove huidstructuur

Vergrote poriën of grover poriën zijn een veelvoorkomend huidprobleem, vooral als je acne of mee-eters hebt gehad, en zijn meestal beter zichtbaar op de neus, wangen en kin. Het goede nieuws is dat Dermapen Treatments™ een effectieve en veilige methode zijn om vergrote poriën merkbaar te verminderen en een gladde, stralende huid te onthullen.

Hoe ontstaat een grove huidstructuur?

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. De huid, die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop.  Het resultaat: een vale, grauwe en vlekkerige huid. Gelukkig zijn er goede behandelingen mogelijk om je huid te verfijnen.

Resultaat

Een mooie gladde huid. Daarvan kun je weer genieten na onze dermapen behandeling of peeling. Je huid ziet er niet alleen gladder uit, hij is minder vochtarm, soepeler en beter van teint. Kortom: je straalt weer!

Medische

Dermapen4 behandeling

Het professionele apparaat dringt door tot in de diepere huidlagen en activeert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam.
wordt geoxygeneerd huid en de lymfedrainage wordt geactiveerd, veroorzaakt het door acne veroorzaakte gebied.

Versnel uw resultaten

Ondersteun voor de allerbeste resultaten van uw huid met gerichte Dp Dermaceuticals huidverzorging producten.

Vergoeding

Een vergoeding vanuit uw zorgverzekering is mogelijk. Informeer bij je verzekeraar of je hiervoor verzekerd bent. Je krijgt dan een factuur mee die je kunt indienen bij je zorgverzekering.

Hoe ontstaat een grove huidstructuur?

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. De huid, die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop.  Het resultaat: een vale, grauwe en vlekkerige huid. Gelukkig zijn er goede behandelingen mogelijk om je huid te verfijnen.

Resultaat

Een mooie gladde huid. Daarvan kun je weer genieten na onze dermapenbehandeling of peeling. Je huid ziet er niet alleen gladder uit, hij is minder vochtarm, soepeler en beter van teint. Kortom: je straalt weer!

Verantwoorde make-up:

Als huidcoach, raden wij aan Cover Recover te gebruiken. Dit is de enige echt ademende camouflage. Daarom kunt u deze met een gerust hart gebruiken, ook wanneer uw huid onzuiver is.

Dit is een krachtig vochtinbrengend middel dat ontstekingen tegengaat en het genezingsproces van wonden bespoedigd. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren, wat het een effectieve behandeling van acne maakt.

Voeding: optioneel kan men ervoor kiezen een afspraak te maken met de Balanz Coach . Het is namelijk bewezen dat acne kán reageren op voedingsstoffen die slecht door het lichaam verdragen worden. Voorbeelden hiervan zijn varkensvlees en zonnebloemolie. Ook kan men een tekort hebben aan vitaminen waardoor acne verergert, denk hierbij aan vitamine B. De Balanz Coach kan met u nagaan of er voedingsstoffen zijn die u beter kunt mijden óf juist meer zou kunnen nuttigen.

Basisreiniging

De naam zegt het al: dit is onze BASIC reiniging. Het is een intensieve reiniging van de huid waarbij de huid oppervlakkig schoongemaakt wordt. De huid wordt schoongemaakt, puistjes en mee-eters worden verwijderd en de behandeling wordt afgesloten met een 10% fruitzuur crème. Vergrote poriën wordt veelal aangepakt met actievere ingrediënten, denk hierbij aan salicylzuur en benzoylperoxide. Salicylzuur reduceert de talgproductie en regelmatig gebruik heeft een exfoliërende werking.

Advies: behandeling met regelmaat, variërend tussen 2 à 8 weken, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Prijs: v.a € 59,50

Dermapen – Microneedling​

Door middel van minuscule naaldjes worden kleine ‘kanaaltjes’ in de huid gemaakt tot in de dermis (lederhuid, tweede huidlaag). Collageen wordt gestimuleerd en er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen elastine en collageenvezels. Door de kanalen kunnen rijke werkzame stoffen die op de huid worden aangebracht dieper in de huid worden opgenomen. Littekens – bijvoorbeeld veroorzaakt door acne – worden soepeler, minder zichtbaar en kleurverbetering treedt op. Deze methode kan worden toegepast bij diverse soorten littekens en huidveroudering (verslapping, rimpels, oneffenheden). Microneedling kan op deze unieke wijze ervoor zorgen dat de huid zichzelf gaat herstellen en gezonder wordt. Versterk het resultaat met de producten van DP dermacuticals . Zo behoudt u het resultaat ook als de er langere tijd tussen de behandelingen zit. De jonge huid behandelen is ook zeker een pré. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen.

Advies: Maximaal 4 behandelingen in 20 weken (afhankelijk van huidconditie), interval 4/8 weken. Maximaal 2 kuren per jaar.

Prijs: v.a € 159.50

Medischepeel/fruitzuur behandeling

Door het toepassen van zuren op de huid vindt er een dieptereiniging plaats, wat een effectieve behandeling voor en  grove huidstructuur is. De huidcoach kan kiezen uit een scala van peelings die allemaal hun eigen werkingsdiepte en functie hebben. Zo kan het de ene peel goed op de talgklier ingespeeld worden waar de andere peel juist beter op acne littekens en natuurlijk hydratatie werkt. De fruitzuren dringen diep in de huid door, waardoor afschilfering van dode huidcellen plaatsvindt. Fruitzuur behandelingen worden zowel thuis als in de praktijk toegepast. Voordat de huid in de praktijk wordt behandeld, dient de huid thuis dagelijks te worden voorbereid met een veilige fruitzuur crème.

Advies: behandelingen in kuurverband: 6 à 8 behandelingen, 1 x per 4 weken

Prijs: v.a € 89,95

Versnel uw resultaten

Het is zeer effectief in het bespoedigen en verbeteren van uw resultaten in combinatie met uw clinicsessies. Als uw huidcoach zal ik u ook adviseren over welke niet-onderhandelbare Dp Dermaceuticals-producten u moet gebruiken voor versnelde resultaten.

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen
Bezoek onze praktijk vandaag nog!

Of neem contact op: 06-20539113

di-do                                09:00 – 17:00
vr                                      09:00 – 15:00