Littekens gladstrijken

Littekens worden veroorzaakt door schade aan de tweede huidlaag – de dermis. Littekens kunnen frustrerende toevoegingen zijn aan je gezicht en andere delen van je lichaam, vooral als ze zich in een goed zichtbaar gebied bevinden. Ongeacht de grootte, Dermapen-behandelingen kunnen helpen.

Dermapen-behandelingen omvatten het verminderen van omvangrijk littekenweefsel met gerichte microneedling, waarbij gereguleerd collageen wordt geactiveerd om het met littekens bedekte gebied af te vlakken of op te vullen.  Dp Dermaceuticals™ huidverzorgingsproducten ondersteunen het natuurlijke genezingsproces van het lichaam en minimaliseren roodheid of verkleuring. Geniet van een merkbaar gladdere en egalere huid.

van gerichte huidverzorgingsproducten voor thuis.

Dermapen – Microneedling​

Door middel van minuscule naaldjes worden kleine ‘kanaaltjes’ in de huid gemaakt tot in de dermis (lederhuid, tweede huidlaag). Collageen wordt gestimuleerd en er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen elastine en collageenvezels. Door de kanalen kunnen rijke werkzame stoffen die op de huid worden aangebracht dieper in de huid worden opgenomen. Littekens – bijvoorbeeld veroorzaakt door acne – worden soepeler, minder zichtbaar en kleurverbetering treedt op. Deze methode kan worden toegepast bij diverse soorten littekens en huidveroudering (verslapping, rimpels, oneffenheden). Microneedling kan op deze unieke wijze ervoor zorgen dat de huid zichzelf gaat herstellen en gezonder wordt. Versterk het resultaat met de producten van DP dermacuticals . Zo behoudt u het resultaat ook als de er langere tijd tussen de behandelingen zit. 

Advies: Maximaal 4-5 behandelingen in 12 weken (afhankelijk van huidconditie), interval 6/8 weken.

Prijs: v.a € 89.50

 Littekenmassage

Is uw litteken verhard, verdikt, verkleurd of verkleefd? Stoort u zich eraan of is het litteken pijnlijk geworden? De huidtherapeuten van De Huidkliniek helpen uw pijn of irritatie te verminderen door middel van een littekenmassage. Met precieze en speciale massagetechnieken kunnen verharde, verdikte, verkleurde of verkleefde littekens dunner, soepeler en minder zichtbaar worden gemaakt. Hierdoor kan tevens de pijn en/of irritatie afnemen.

Welk resultaat kan ik verwachten?
Direct na de behandeling voelt het litteken al minder verkleefd en soepeler aan. Als het behandeltraject is afgerond is de verkleving van uw litteken in grote mate verminderd of zelfs helemaal verdwenen. Het litteken voelt hierdoor soepel aan waardoor u er waarschijnlijk minder last van zal hebben.
Een vervolgbehandeling is al mogelijk na 1 week na de behandeling. Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er 6-8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

prijs vanaf: €69,00

Medische peel/fruitzuur behandeling

Door het toepassen van zuren op de huid vindt er een dieptereiniging plaats, wat een effectieve behandeling voor de littekens is. De huidcoach kunnen kiezen uit een scala van peelings die allemaal hun eigen werkingsdiepte en functie hebben. Zo kan het de ene peel goed op de talgklier ingespeeld worden waar de andere peel juist beter op acne littekens en natuurlijk hydratatie werkt. De fruitzuren dringen diep in de huid door, waardoor afschilfering van dode huidcellen plaatsvindt. Fruitzuur behandelingen worden zowel thuis als in de praktijk toegepast. Voordat de huid in de praktijk wordt behandeld, dient de huid thuis dagelijks te worden voorbereid met een veilige fruitzuur crème.

Advies: behandelingen in kuurverband: 6 à 8 behandelingen, 1 x per 2 weken

Prijs: v.a € 89,95

Wil je meer informatie over 

een acne behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met mij op.

   Of neem contact op: 06-20539113

di-do                                09:00 – 17:00
vr                                      09:00 – 15:00