Kalmeer en zuiver je rosacea

Opflakkeringen van rosacea beginnen vaak bij je neus en gaan naar je wangen en zelfs voorhoofd of kin. Rosacea Dermapen Treatments™ kan de verschijning van veelvoorkomende symptomen minimaliseren en u helpen een egalere teint te krijgen.

Welke soorten rosacea zijn er?

Er worden verschillende typen rosacea onderscheiden. Rosacea type 1, 2 en 3 

  • Type 1: Deze vorm van rosacea lijkt sterk op couperose. 
  • Type 2: Deze vorm van rosacea bestaat uit een diffuse roodheid, die gepaard gaat met papels en puistjes. 
  • Type 3: Een Rhinophyma kenmerkt zich door een verdikking van de neus. 
  • Type 4: Rosacea van de ogen.

Medische

Dermapen4 behandeling

Het Dermapen 4™ -apparaat creëert onberispelijke, vrijwel pijnvrije microkanalen die de zelfverjongende functie van de huid activeren. Naarmate uw huid geneest, bevordert het de productie van collageen om het weefsel opnieuw te verdichten en te versterken. Haarvaten worden versterkt en hun netwerken worden beter gereguleerd voor een zichtbaar helderder en verjongd effect, waarbij roodheid snel afneemt.

Versnel uw resultaten

Ondersteun voor de allerbeste resultaten van uw huid met gerichte Dp Dermaceuticals huidverzorging producten.

Vergoeding

Een vergoeding vanuit uw zorgverzekering is mogelijk. Informeer bij je verzekeraar of je hiervoor verzekerd bent. Je krijgt dan een factuur mee die je kunt indienen bij je zorgverzekering.

Rosacea

Is een chronische aandoening van de huid waarbij roodheid ontstekingen en bultjes kenmerkend zij.

Oorzaak

Het ontstaan van couprose en/of rosacea is nit wetenschappelijk bewezen.:

  • Afsluitende make-up
  • Voeding
  • Hormoonschommeling
  • Medicijn gebruik
  • Zon

Kalmer roodheid – voel je zelfverzekerd

Er zijn 3 hoofdtypen rosacea die in symptomen variëren van rood erytheem tot papels en puisten en zelfs een verdikking van de huid.

Hoewel er geen bekende remedie is voor rosacea, kunnen Dermapen-behandelingen het optreden van veelvoorkomende symptomen met succes minimaliseren door de aanmaak van bloedvaten te normaliseren (bekend als angiogenese) en regulerende groeifactoren vrij te geven.

Dermapen-behandelingen verhogen ook de integriteit van de 2 lagen van uw huid (dermis en epidermis) om de dichtheid en veerkracht te vergroten. Roodheid wordt zichtbaar minder en de teint voelt evenwichtiger en minder reactief aan.

Dermapen 4™

Het professionele apparaat dringt door tot in de diepere huidlagen en activeert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam.De huid wordt geoxygeneerd en de lymfedrainage wordt geactiveerd, waardoor het door acne aangetaste gebied wordt geregenereerd.

Advies: Maximaal 3 behandelingen in 12 weken (afhankelijk van huidconditie), interval 4/8 weken. Maximaal 2 kuren per jaar.

Prijs: v.a € 159.50

Fruitzuur behandeling

Door het toepassen van zuren op de huid vindt er een dieptereiniging plaats, wat een effectieve behandeling voor acne is.

De fruitzuren dringen diep in de huid door, waardoor afschilfering van dode huidcellen plaatsvindt. Fruitzuur behandelingen worden zowel thuis als in de praktijk toegepast.

Advies: behandelingen in kuurverband: 6 à 8 behandelingen, 1 x per 4 weken

Prijs: v.a € 89,95

Huidonevenheden 

Tijdens de behandeling gaat de huidcoach met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt.  U ervaart korte prikjes waarna de huid een beetje branderig aan kan voelen.  De huid wordt aan het eind van de behandeling direct gekoeld.

Prijs: v.a € 39,95

Wil je meer informatie over

een rocasea & couprose  behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met mij op.

   Of neem contact op: 06-20539113

di-do                                09:00 – 17:00
vr                                      09:00 – 15:00