Project omschrijving

Kalmeer en zuiver je rosacea

Opflakkeringen van rosacea beginnen vaak bij je neus en gaan naar je wangen en zelfs voorhoofd of kin. Rosacea Dermapen Treatments™ kan de verschijning van veelvoorkomende symptomen minimaliseren en u helpen een egalere teint te krijgen.

Welke soorten rosacea zijn er?

Er worden verschillende typen rosacea onderscheiden. Rosacea type 1, 2 en 3 kunnen bij Beautyfoot & skin worden behandeld.

  • Type 1: Deze vorm van rosacea lijkt sterk op couperose. Er is een oppervlakkig netwerk van vaatstructuur in de huid ontstaan, hierdoor kleurt de huid rood. De huid zal snel blozen (flushing) en kan soms branderig aanvoelen.
  • Type 2: Deze vorm van rosacea bestaat uit een diffuse roodheid, die gepaard gaat met papels en puistjes. De huid kan wat droog en branderig aanvoelen en soms jeuken.
  • Type 3: Een Rhinophyma kenmerkt zich door een verdikking van de neus. Dit wordt veroorzaakt door de vergroting van de talgklieren en een toename van het bindweefsel.
  • Type 4: Rosacea van de ogen. Dit kenmerkt zich door droge en branderige ogen en zwelling van de oogleden. Deze vorm van rosacea kan binnen De Huidkliniek niet worden behandeld. U dient voor deze vorm een afspraak te maken bij een oogarts.

Medische

Dermapen4 behandeling

Het Dermapen 4™ -apparaat creëert onberispelijke, vrijwel pijnvrije microkanalen die de zelfverjongende functie van de huid activeren. Naarmate uw huid geneest, bevordert het de productie van collageen om het weefsel opnieuw te verdichten en te versterken. Haarvaten worden versterkt en hun netwerken worden beter gereguleerd voor een zichtbaar helderder en verjongd effect, waarbij roodheid snel afneemt.

Versnel uw resultaten

Ondersteun voor de allerbeste resultaten van uw huid met gerichte Dp Dermaceuticals huidverzorging producten.

Vergoeding

Een vergoeding vanuit uw zorgverzekering is mogelijk. Informeer bij je verzekeraar of je hiervoor verzekerd bent. Je krijgt dan een factuur mee die je kunt indienen bij je zorgverzekering.

Rosacea

Is een chronische aandoening van de huid waarbij roodheid ontstekingen en bultjes kenmerkend zij.

Oorzaak

Het ontstaan van couprose en/of rosacea is nit wetenschappelijk bewezen.:

  • Afsluitende make-up
  • Voeding
  • Hormoonschommeling
  • Medicijn gebruik
  • Zon

Kalmer roodheid – voel je zelfverzekerd

Er zijn 3 hoofdtypen rosacea die in symptomen variëren van rood erytheem tot papels en puisten en zelfs een verdikking van de huid.

Hoewel er geen bekende remedie is voor rosacea, kunnen Dermapen-behandelingen het optreden van veelvoorkomende symptomen met succes minimaliseren door de aanmaak van bloedvaten te normaliseren (bekend als angiogenese) en regulerende groeifactoren vrij te geven.

Dermapen-behandelingen verhogen ook de integriteit van de 2 lagen van uw huid (dermis en epidermis) om de dichtheid en veerkracht te vergroten. Roodheid wordt zichtbaar minder en de teint voelt evenwichtiger en minder reactief aan.

ONLINE BOEKEN
FAQ items aan het laden...

Medischepeel/fruitzuur behandeling

Als er ontstekingen of puistjes aanwezig zijn, kunnen deze voorzichtig worden verwijderd. Omdat de rosacea huid zeer gevoelig is kan niet elke peeling worden toegepast. Milde peelings met melkzuur en amandelzuur hebben een positieve werking. Melkzuur werkt antibacterieel en doodt de organismen, zoals schimmels, gisten en de demodex mijt die in verband wordt gebracht met rosacea. Door de zuren in de peeling zal de bovenste huidlaag afschilferen, waardoor het celvernieuwingsproces van de huid in gang wordt gezet en de weerstand van de huid verbeterd. Amandelzuur werkt ook antibacterieel en talgreducerend, zodat de talgproductie wordt verminderd.

Advies: behandeling met regelmaat, variërend tussen 2 à 8 weken, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Prijs: v.a € 69,50

ONLINE BOEKEN

Dermapen – Microneedling​

Door middel van minuscule naaldjes worden kleine ‘kanaaltjes’ in de huid gemaakt tot in de dermis (lederhuid, tweede huidlaag). Collageen wordt gestimuleerd en er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen elastine en collageenvezels. Door de kanalen kunnen rijke werkzame stoffen die op de huid worden aangebracht dieper in de huid worden opgenomen. Littekens – bijvoorbeeld veroorzaakt door acne – worden soepeler, minder zichtbaar en kleurverbetering treedt op. Deze methode kan worden toegepast bij diverse soorten littekens en huidveroudering (verslapping, rimpels, oneffenheden). Microneedling kan op deze unieke wijze ervoor zorgen dat de huid zichzelf gaat herstellen en gezonder wordt. Versterk het resultaat met de producten van DP dermacuticals . Zo behoudt u het resultaat ook als de er langere tijd tussen de behandelingen zit. De jonge huid behandelen is ook zeker een pré. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen.

Advies: Maximaal 3 behandelingen in 12 weken (afhankelijk van huidconditie), interval 4/8 weken. Maximaal 2 kuren per jaar.

Prijs: v.a € 159.50

ONLINE BOEKEN

Behandeling d.m.v. Elektrocoagulatie

Tijdens de behandeling gaat de huidcoach met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. De  behandeling kan als enigszins pijnlijk worden ervaren maar wordt door de meeste mensen goed verdragen. U ervaart korte prikjes waarna de huid een beetje branderig aan kan voelen. Als gevolg van de warmteontwikkeling zal de huid op de dag van de behandeling wat warm aanvoelen en rood zien. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen kleine korstjes zichtbaar worden, het lichaam voert deze korstjes zelf weer af. De huid wordt aan het eind van de behandeling direct gekoeld.

Advies: behandelingen in kuurverband: 2 à  4 behandelingen, 1 x per 8 weken

Prijs: v.a € 39,95

ONLINE BOEKEN

Wil je meer informatie over

een rocasea & couprose  behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met mij op.

PLAN EEN INTAKE

   Of neem contact op: 06-20539113

di-do                                09:00 – 17:00
vr                                      09:00 – 15:00