ÜBER PRO PEELING

Op zoek naar een effectieve behandeling voor grote poriën ? 

Het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels verbeteren?

 Vind je een acne litteken behandeling waarvan bewezen is dat het resultaat geeft?

Onze ÜBER PRO PEELING gezichtsbehandeling kan dit en geeft de huid tegelijkertijd een frisse, verjongde uitstraling*.

Stel je huiddoelen in

Ik zal u uitleggen wat u kunt verwachten, hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe lang u tussen elke behandeling moet wachten.

Dp Dermaceuticals™

Zo beginnen je reis met speciaal ontworpen Dp Dermaceuticals™ huidverzorgingsproducten om je huid te ondersteunenin de aanloop naar je eerste behandeling.

Indrukwekkende resultaten

Verminder met succes tekenen van veroudering, pigmentatie, acne, striae en nog veel meer, voor een gezonde stralende teint.

ÜBER PRO PEEL  MET DERMAPEN 

Wil je je huid opfleuren, fijne lijntjes en pigmentvlekken behandelen?
Onze Uber pro peeling met microneedling is een geweldige behandeling om je huidproblemen te verhelpen.
Deze verhelderende chemische gezichtspeeling die direct na een microneedlingbehandeling met Dermapen wordt uitgevoerd, is een geweldige manier om uw huid een algehele verjonging te geven en uw teint op te fleuren.

WAT IS ÜBER PRO PEEL

Deze chemische gezichtspeeling is geschikt om onmiddellijk na een microneedling-procedure aan te brengen. ÜBER Pro peeling wordt vervolgens op de huid aangebracht om het resultaat van de Dermapen microneedling behandeling te verbeteren. Het gecombineerde effect van microneedling welke producten collageen en elastine plus de diepe penetratie van ingrediënten uit de Uber Pro Peel, zorgen voor een indrukwekkend huidresultaat.

BEHANDELINGSPROCES

 • Het boeken van uw Dermapen microneedling plus ÜBER Pro peeling .

 • Als u een nieuwe klant bent dient u op de ​​medische vragenlijst in te vullen .

 • We gaan uw gezicht reinigen, uw huidtype en behandeldoelen kunnen beoordelen en bepalen welke diepte van Dermapen microneedling u op elk deel van uw gezicht nodig heeft. 

 •  Het eigenlijke naalden zelf duurt tussen de 15- 20 minuten.

 • ÜBER Pro peel- oplossing wordt dan onmiddellijk na Dermapen microneedling op uw huid aangebracht , wanneer uw huidkanalen open zijn, voor een verbeterd huidresultaat .

 • Vervolgens wordt er SPF aangebracht om uw huid te beschermen en wordt er nazorgadvies besproken. 

 VOOR DE VOLGENDE GEZICHTSPROBLEMEN:

 • Doffe huid

 • Tekenen van veroudering

 • Zonschade

 • Vergrote poriën

 • Markeringen en vlekken

 • Grove porien

 • Acne

MEER INFO OVER ÜBER PRO PEELING MET DERMAPEN

Resultaten worden meestal zichtbaar binnen 6 weken na uw eerste afspraak. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 – 6 behandelingen aanbevolen, afhankelijk van uw huidproblemen:

• Algemene huidverjonging / algemene verheldering van de huid – 3 behandelingen aanbevolen
• Verminder de diepte van fijne lijntjes of behandel pigmentvlekken / duidelijke zonneschade – 6 behandelingen aanbevolen

De verjongende resultaten houden ongeveer 12 maanden aan na het voltooien van uw kuur*.

Niet geschikt als je een zeer gevoelige huid hebt of allergisch bent voor een van de ingrediënten in de Uber Pro Peel. behandeling is niet toegestaan ​​tijdens zwangerschap of borstvoeding of bij cliënten met een voorgeschiedenis van keloïde littekens.

Nee, u zou uw dagelijkse routine vrijwel onmiddellijk of binnen een paar uur moeten kunnen hervatten, hoewel het afhangt van de diepte van de Dermapen microneedling-behandeling die u heeft ondergaan. U kunt wat roodheid of lichte zwelling opmerken, maar dit zou binnen de eerste 24 uur* moeten verdwijnen.

Bijwerkingen zijn zeldzaam en als ze optreden, duren ze zelden langer dan 48 uur. Patiënten merken vaak wat roodheid op na de procedure (vergelijkbaar met zonnebrand), maar dit zou in korte tijd moeten verdwijnen. Dermapen kan herpes simplex veroorzaken bij cliënten die last hebben van koortsblaasjes; andere bijwerkingen kunnen littekens en infectie zijn.

Nee, de meeste klanten kunnen op de dag van hun afspraak doorgaan met de behandeling zonder dat ze de huid van tevoren hoeven voor te bereiden. .

Ja, u moet een medische vochtinbrengende crème en een medische spf op uw gezicht aanbrengen gedurende ten minste 14 dagen na uw behandeling – u wordt geadviseerd welke producten het beste zijn en u kunt deze op de dag van uw behandeling in de praktijk kopen.

• Gebruik de na zorg producten zoals aanbevolen door uw  huidcoach inclusief SPF
• Vermijd extreme temperaturen (heet water, sauna’s, etc.) gedurende 48 uur
• Vermijd onnodig contact met het behandelde gebied gedurende 48 uur
• Zonnebaad niet met het gezicht direct in 14 dagen zon

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen
Bezoek onze praktijk vandaag nog!