Project omschrijving

ÜBER PRO PEEL (CHEMISCHE GEZICHTSPEELING) MET DERMAPEN MICRONEEDLING

Wil je je huid opfleuren, fijne lijntjes en pigmentvlekken behandelen?

Onze Uber pro peeling met microneedling is een geweldige behandeling om je huidproblemen te verhelpen.

Deze verhelderende chemische gezichtspeeling die direct na een microneedlingbehandeling met Dermapen wordt uitgevoerd, is een geweldige manier om uw huid een algehele verjonging te geven en uw teint op te fleuren. De Uber Pro Peel wordt direct na een micronaaldbehandeling op de huid aangebracht terwijl de huidkanalen open zijn waardoor de ingrediënten van de Uber Pro Peel diep in de huid kunnen doordringen om hun effect te maximaliseren.

Onze professionele peelings, waaronder deze Uber Pro Peel ( chemische peeling ), zijn enkele van onze meest innovatieve en effectieve behandelingen. We gebruiken alleen merken die de belangrijkste huidverzorgingsproblemen als hoogste prioriteit formuleren en resultaatgerichte ingrediënten om uw huid te transformeren, te doen herleven en te verjongen.

Peels kunnen een eenvoudige, snelle en zeer effectieve manier zijn om een ​​stralende huid te krijgen voor een speciale gebeurtenis en kunnen ook worden gebruikt om de effecten van ernstigere huidaandoeningen drastisch te verminderen.

WAT IS ÜBER PRO PEEL (CHEMISCHE GEZICHTSPEELING)

Deze chemische gezichtspeeling is geschikt om onmiddellijk na een microneedling-procedure aan te brengen, de ÜBER Pro-peeling bevat amandel-, melk-, pyrodruiven-, ferula- en kojiczuren, de schil is versterkt met krachtig retinaldehyde, koperpeptiden, niacinamide en hyaluronzuur.

Dermapen microneedling maakt gebruik van kleine naalden die aan een penapparaat zijn bevestigd om voorzichtig door de huid te prikken, waardoor een reeks traumatische puncties ontstaat. ÜBER Pro peeling wordt vervolgens op de huid aangebracht om het resultaat van de Dermapen microneedling behandeling te verbeteren. Het gecombineerde effect van microneedling welke producten collageen en elastine plus de diepe penetratie van ingrediënten uit de Uber Pro Peel, zorgen voor een indrukwekkend huidresultaat.

BEHANDELINGSPROCES

 • Uw behandeltraject begint met het boeken van uw Dermapen microneedling plus ÜBER Pro peeling bij Beautyfoot&Skin.

 • Als u een nieuwe klant bent, dient u op de dag van uw afspraak 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn om een ​​medische vragenlijst in te vullen en als u verdoving wilt laten toepassen, dient u dit bij aankomst aan te vragen.

 • Ik zal u vervolgens naar de behandelkamer brengen en uw gezicht reinigen, zij zullen uw huidtype en behandeldoelen kunnen beoordelen en bepalen welke diepte van Dermapen microneedling u op elk deel van uw gezicht nodig heeft. De diepte van de naaldpuncties kan handmatig door de behandelaar worden gewijzigd, zodat verschillende diepten van de behandeling kunnen worden toegepast op verschillende delen van het gezicht en afhankelijk van uw bezorgdheid. Als u bijvoorbeeld acnelittekens op uw wangen heeft, zal uw behandelaar voorstellen om een ​​diepere behandeling over dat deel van uw gezicht uit te voeren. Uw behandelaar kan u ook vertellen hoeveel ÜBER Pro peeling met Dermapen microneedling- sessies u nodig heeft om uw doelen te bereiken (3,6,9 behandelingen)

 • Als u graag doorgaat met de behandeling, zal toestemming en fotografie worden genomen (deze fotografie is vertrouwelijk en is alleen voor onze administratie en medisch-juridische vereisten).

 • Eerst wordt de Dermapen over uw huid aangebracht, waarbij elke seconde met 1300 kanalen in de huid wordt geprikt . Het zal onaangenaam aanvoelen (zoals een krabbend gevoel) maar niet pijnlijk zijn – als u zich zorgen maakt over pijn, neem dan 30 minuten voor uw afspraak eenvoudige pijnstillers in. Het eigenlijke naalden zelf duurt tussen de 10-15 minuten.

 • ÜBER Pro peel- oplossing wordt dan onmiddellijk na Dermapen microneedling op uw huid aangebracht , wanneer uw huidkanalen open zijn, voor een verbeterd huidresultaat .

 • Vervolgens wordt er SPF aangebracht om uw huid te beschermen en wordt er nazorgadvies besproken. Uw huidcoach zal u adviseren hoe snel u uw volgende ÜBER Pro peeling met dermapen microneedling behandeling moet hebben (tussen 4-6 weken) en zal dit voor u inplannen.

ONLINE BOEKEN

ÜBER PRO PEELING MET DERMAPEN MICRONEEDLING IS EEN EFFECTIEVE BEHANDELING VOOR DE VOLGENDE GEZICHTSPROBLEMEN:

 • Doffe huid

 • Tekenen van veroudering

 • Zonschade

 • Vergrote poriën

 • Markeringen en vlekken

 • Milia

 • Milde acne littekens

 • Ooglift

MEER INFO OVER ÜBER PRO PEELING MET DERMAPEN

Resultaten worden meestal zichtbaar binnen 6 weken na uw eerste afspraak. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 – 6 behandelingen aanbevolen, afhankelijk van uw huidproblemen:

• Algemene huidverjonging / algemene verheldering van de huid – 3 behandelingen aanbevolen
• Verminder de diepte van fijne lijntjes of behandel pigmentvlekken / duidelijke zonneschade – 6 behandelingen aanbevolen

De verjongende resultaten houden ongeveer 12 maanden aan na het voltooien van uw kuur*.

Niet geschikt als je een zeer gevoelige huid hebt of allergisch bent voor een van de ingrediënten in de Uber Pro Peel. behandeling is niet toegestaan ​​tijdens zwangerschap of borstvoeding of bij cliënten met een voorgeschiedenis van keloïde littekens.

Nee, u zou uw dagelijkse routine vrijwel onmiddellijk of binnen een paar uur moeten kunnen hervatten, hoewel het afhangt van de diepte van de Dermapen microneedling-behandeling die u heeft ondergaan. U kunt wat roodheid of lichte zwelling opmerken, maar dit zou binnen de eerste 24 uur* moeten verdwijnen.

Bijwerkingen zijn zeldzaam en als ze optreden, duren ze zelden langer dan 48 uur. Patiënten merken vaak wat roodheid op na de procedure (vergelijkbaar met zonnebrand), maar dit zou in korte tijd moeten verdwijnen. Dermapen kan herpes simplex veroorzaken bij cliënten die last hebben van koortsblaasjes; andere bijwerkingen kunnen littekens en infectie zijn.

Nee, de meeste klanten kunnen op de dag van hun afspraak doorgaan met de behandeling zonder dat ze de huid van tevoren hoeven voor te bereiden. .

Ja, u moet een medische vochtinbrengende crème en een medische spf op uw gezicht aanbrengen gedurende ten minste 14 dagen na uw behandeling – u wordt geadviseerd welke producten het beste zijn en u kunt deze op de dag van uw behandeling in de praktijk kopen.
• Gebruik de nazorgproducten zoals aanbevolen door uw  huidcoach inclusief SPF
• Vermijd extreme temperaturen (heet water, sauna’s, etc.) gedurende 48 uur
• Vermijd onnodig contact met het behandelde gebied gedurende 48 uur
• Zonnebaad niet met het gezicht direct in 14 dagen zon

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen
Bezoek onze praktijk vandaag nog!

OF NEEM CONTACT OP: 06-20539113

DINSDAG – DONDERDAG

09:00 – 17:00

VRIJDAG

09:00 – 15:00

ONLINE BOEKEN