Herstel vitaliteit en uitstraling

Bent u op zoek naar een niet-invasieve anti-aging behandeling van een manier om uw huid zichtbaar te verbeteren?

Tekenen van veroudering zijn meer een ongelijkmatige teint, dofheid van verlies van de huid, vooral voor een huid die regelmatig wordt onder elastische de elementen. collageen in de huid.

Microneedling bevordert de natuurlijke collageenproductie van uw huid, de elasticiteit en herstelt oneffenheden. De krachtig anti-verouderings- en herstellende in onze Dp Dermaceuticals™ Meso-Glides™ kunnen rechtstreeks in uw huid komen voor verbeterde resultaten.

Dermapen-behandeling tegen veroudering van door de zon huid

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

En bescherm uw huid altijd, altijd tegen verdere schade door deze te bedekken met de revolutionaire COVER RECOVER™ SPF30 van Dp Dermaceuticals.

  • WAT TE VERWACHTEN

  • 3 – 6

    Sessies

  • 2 – 4

    Weken uit elkaar

Voor optimale resultaten

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”pigmentatie,veroudering-door-de-zon-beschadigde-huid” number_posts=”3″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”2″ scroll_items=”” show_nav=”no” mouse_scroll=”yes” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.