Retour voorwaarden

Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat je toch niet tevreden bent met je aankoop. Gelukkig heb je altijd 14 dagen bedenktijd en kunnen de producten binnen die tijd geretourneerd worden.

Bij het terugsturen van de producten zijn een aantal punten van belang:

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

  • Wanneer je ervoor kiest de producten terug te sturen, moeten de producten met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.
  • Om gebruik te maken van het retourproces, kun je het retourformulier gebruiken dat in onze Algemene Voorwaarden staat. Vul dit formulier volledig in en stuur dit samen met de producten naar: Balans Coach Lenie Plaggenstekersweg 47 7351 CB Hoenderloo of mail het volledig ingevulde formulier naar beautyfootandskin@gmail.

  • Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst van de producten in goede orde.
  • Let op: de producten mogen niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moeten in de originele verpakking zitten.
  • De kosten voor het retour sturen zijn te allen tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan ook verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Geen probleem! We beantwoorden al jouw vragen graag. Neem gerust contact met ons op. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 (beautyfootandskin@gmail.com / 06-20539113).