Een reis naar een heldere huid

Dermapen Treatments™ en Dp Dermaceuticals skincare transformeerden Sami’s huid, verwijderden haar cystische acne en gaven haar haar zelfvertrouwen terug. Het verhaal van Sami is een must-watch voor iedereen die worstelt met acne. 

Nu hebben we dezelfde producten die Sami gebruikte om haar stralende teint te krijgen, gebundeld in een alles-in-één huidverzorgingsset voor acne. Met Dermapen Treatments en de ACNE SKIN SET maakt acne geen kans. 

Luister naar het verhaal van Sami

Bekijk hoe Dermapen Treatments™ Sami hielp haar heldere huid en zelfvertrouwen terug te krijgen.

Het gebruik van de juiste Dp Dermaceuticals-producten maakte een groot verschil voor de resultaten van Sami. 

De alles-in-één acne-oplossing

Heb je het gevoel dat een heldere huid buiten bereik is? Zie hoe effectief onze Dp Dermaceuticals anti-acne routine werkelijk is met oplossingen zoals onze ACNE SKIN SET. Deze kit bevat onze top 3 acne-producten.

Er gaat niets boven de magie van het kijken naar je puistjes, mee-eters, puistjes en zelfs cystische acne die voor je ogen verdwijnen.

Lees meer→

“Ik gebruik de CLR LOTION elke dag, het is geweldig. Ik zou niet zo veel anders aanbevelen. Ik gebruik dat nog steeds als mijn dagelijkse vochtinbrengende crème, en het helpt gewoon om verdere puistjes of iets dergelijks te voorkomen. Het is mijn favoriete product ooit. “

—Sami, Australië

Alles over acne

Wilt u weten wat uw acne veroorzaakt, de verschillende soorten acne en hoe u het kunt behandelen? We hebben je gedekt met de nieuwste feiten en tips voor een heldere huid.

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

Voor de snelste, meest sensationele resultaten, ondersteun uw professionele procedures met de 5-stappen Dp Dermaceuticals-routine

  • WAT TE VERWACHTEN

  • 4 – 6

    Sessies

  • 2 – 4

    Weken uit elkaar

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars bieden een vergoeding voor diverse acné behandelingen,   Balanz Coach is aangesloten bij deze zorgverzekeraars. Om voor een vergoeding vanuit de verzekering in aanmerking te komen dient u wel een doorverwijzing* te hebben van de huisarts of dermatoloog. Of een vergoeding voor u van toepassing is kunt u zelf nalezen in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen of u recht hebt op vergoeding en zo ja, welke kosten er in uw polis gedekt zijn. 

ONLINE BOEKEN

“Na mijn derde behandeling was mijn hele gezicht acne-vrij,

nauwelijks littekens, geen actieve puistjes of iets dergelijks,

en het zag er geweldig uit.”

Sami, Australië