Tarieven

Vragenlijst ter voorbereiding op het intakegesprek

Als voorbereiding op het intakegesprek vul je een vragenlijst in die je per mail ontvangt na aanmelding

Vragenlijst ter voorbereiding op het intakegesprek

Als voorbereiding op het intakegesprek vul je een vragenlijst in die je  per mail ontvangt na aanmelding. De vragenlijst bevat vragen over jouw klachten, familiare ziekten, ziektengeschiedenis, geestelijke gesteldheid (zenuwachtig, depressief, concentratie, motivatie ect.), stoelgang, belangrijke gebeurtenissen in je leven, medicijngebruik en je leef,-en eetgewoonten. De vragenlijst vergemakkelijk het intakegesprek en het scheelt veel tijd (en dus geld). Tijdens het intakegesprek bespreken we de ingevulde vragenlijst samen en kunnen wij er, war nodig, op doorvragen.

Het intakegesprek en het bespreken van de vragenlijst duurt 30 minuten. In de 60 minuten hierna (het 1ste concult )stellen we het behandelplan op. Hierbij geven wij je voedings– en eventueel supplementenadvies. We maken samen aanpassingen in je voeding. Wij geven het voedingsadvies op basis van je huidige voedingspatroon, hiervoor zijn de veranderingen makkelijk en goed vol te houden.

“In de ene helft van ons leven bieden wij onze gezondheid op om geld te
verdienen, in de andere aanbiedingen geven we geld op om weer gezond te worden”

Vage klachten?
Je voeten vertellen het verhaal!

Je lichaam is ontzettend slim. Je kunt het zien als een soort fabriek. Alles werkt samen. Als ergens een verstoring zit in een proces, heeft de rest van het lichaam daar ook “last” van.

 • Ontspan behandeling

  60 minuten. € 70,00

 • Start behandeling intake&voedingsadvies&voetrefelx behandeling

  75 minuten €115,00

 • Vervolg behandeling
  60 minuten €70,00

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie heeft als doel het evenwicht in het lichaam te herstellen

 • Uitgebreide intake
  80 min €99,00

 • Concult per 30 min
  30 minuteen.  €39,00

 • De kosten van een vervolgconcut zijn afhankelijk van de duur van het concult.
  de eerst paar conculten duren het langst.Na een aantal conculten kan het zijn dat 30 min per concult genoeg is.

EMB Bloedtest

Deze kosten zijn tevens inclusief de bloedtest zelf  (het materiaal en inkoop), verzending naar het laboratorium en de analysetijd in het lab. Ongeveer 3-4 weken na de afname van de bloedtest kom je langs voor de uitslag en de opgelost. De kosten zijn i xclusief het intakegesprek en het overwogen van de bloedtest.

 • EMB-bloedanalyse
  75 minuten €295,00

Hoormoon analyses- voor mannen en vrouwen

Hormonen testen uit speeksel tegenover bloed levert veel voordelen op: de monsterafname is niet-invasief (geen naald naar binnen). Dus het is pijnloos en je kunt het op ieder gewenst uitvoeren. Met dit bepaal je het vergelijkbare vrije, biologisch actieve deel van de hormonen. Daarom is de hormoonbepaling uit spraak zo zinvol.

 • Hormoon spreekseltest
  60 minuteen.  €198,00

Darmonderzoeken

Voor de dikke darm is dit een ontlastingonderzoek. Voor de dunne darm is dit een ademhalingstest.
Beide testen kun je thuis uitvoeren.

 • Dikke darm
  Het meest uitgebreide ontlastingsonderzoek bedraagt €399,- inclusief BTW en inclusief persoonlijk adviesrapport. Echter hoeven we in sommige gevallen niet alle parameters te meten en kunnen we losse parameters onderzoeken. In dit geval komen de kosten lager uit.

 • Ademtest

  45 minuten €198,00

Aangesloten bij CAT
beroepsvereniging voor therapeuten

Voorbeeld:

Stel je eet normaal gesproken in de ochtend kwark met muesli dan kan het advies worden: neem kokosyoghurt met een mix van haver, boekweit, rozijnen, pompoenpitten en zonnebloempitten en gelijktijdig een stuk fruit toe. Ik zal je dan vragen of je eerst openstaat om bijvoorbeeld de mix en/of de kokosyoghurt zelf te maken. Als je dit graag wilt, wil ik uit hoe je dit het beste kunt doen en welke merkproducten je kunt gebruiken. Koop het je het liever in de winkel? Dan geef ik je advies waar en van welk merk je de producten het beste kunt kopen. Op deze manier sluit u het advies volledig op uw behoeften aan.

Wat besproken wij in een vervolgconsult?

 • Jouw vragen
 • Voorgang
 • Klachten
 • Uitleg over je klachten
 • Je korte,- en lange termijndoelen
 • Waar je tegenaan loopt / wat je moeilijk vindt
 • De voeding, lukt het om op een bepaalde manier te eten? Zijn er ventilatie nodig voor een optimaal resultaat?
 • Hoe zit het met je motivatie?
 • Je levensstijl: slaap, ontspanning en beweging

Supplementen

Voedingssupplementen zijn meestal direct aan te schaffen. Soms bestellen wij supplementen voor je en krijg je die nageleverd. Wij informeren je altijd vooraf over de kosten van testen/supplementen en je bent nooit ergens toe verplicht.

Vragen via de e-mail

Korte vragen via de e-mail zijn gratis. Maak het mij makkelijk door vragen te stellen die ik met ‘ja’ en ‘nee’ kan beantwoorden.
Open vragen samen we in het consulten, bijvoorbeeld: “Wat kan ik doen om beter te slapen?” of “Ik zie dat er Gingko Biloba zit in het supplement dat ik gebruik, wat is dat eigenlijk en waarom is dat goed?” Omdat deze vragen meer tijd in beslag nemen, spreekt ik dit liever in het overleg.

“In de ene helft van ons leven bieden wij onze gezondheid op om geld te
verdienen, in de andere aanbiedingen geven we geld op om weer gezond te worden”

Timeless

Elegance

Comfort

First

Explore Endless Possibilities ● Explore Endless Possibilities ⦿ Explore Endless Possibilities ● Explore Endless Possibilities ⦿ Explore Endless Possibilities ● Explore Endless Possibilities ⦿ Explore Endless Possibilities ● Explore Endless Possibilities ⦿Explore Endless Possibilities ● Explore Endless Possibilities ⦿ Explore Endless Possibilities ● Explore Endless Possibilities ⦿ Explore Endless Possibilities ● Explore Endless Possibilities ⦿ Explore Endless Possibilities ● Explore Endless Possibilities ⦿