**Herstel je Innerlijke Balans met Voetreflexologie**

In een wereld waarin we constant worden uitgedaagd en overweldigd, is het gemakkelijk om de verbinding met ons lichaam te verliezen. Deze disconnectie kan resulteren in vage klachten, waarvoor vaak geen duidelijke oorzaak wordt gevonden. Het zijn de klachten waarvan we dachten dat ze vanzelf zouden verdwijnen, maar die ons eigenlijk steeds meer belasten.

Het is tijd om deze klachten serieus te nemen en de oorzaak ervan aan te pakken. Ontdek de kracht van voetreflexologie, een holistische benadering die niet alleen de symptomen aanpakt, maar ook de onderliggende oorzaken aan het licht brengt. Laat mij je begeleiden op jouw reis naar herstel en welzijn, zodat je weer in harmonie kunt leven en stralen van binnenuit.

Ontdek de Kracht van Voetreflexologie

Voel je je overweldigd door vage klachten en zoek je naar een weg terug naar balans? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Je voeten zijn als het ware de verhaalvertellers van je lichaam. Stel je jouw lichaam voor als een ingewikkelde fabriek, waarin elk onderdeel nauw samenwerkt. Als er ergens een storing optreedt, heeft dat invloed op het geheel. Gelukkig heeft je lichaam een natuurlijk herstelmechanisme, maar soms heeft het een duwtje in de rug nodig.

Dat is waar voetreflexologie om de hoek komt kijken. Als basisinstrument gebruik ik deze krachtige techniek om je te helpen weer in evenwicht te komen.

Door de reflexzones van je voeten te masseren, kan ik precies voelen en zien waar de knelpunten zich bevinden. Of het nu gaat om pijnlijke plekken, eeltvorming of kleurverschillen, deze signalen vertellen mij wat je lichaam nodig heeft om weer in balans te komen.

Maar hoe werkt dit eigenlijk? De voeten zijn verdeeld in reflexzones die elk corresponderen met een specifiek lichaamsdeel of orgaan. Door deze zones te masseren, stimuleer ik de doorbloeding, energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Op deze manier help ik je lichaam om weer in harmonie te komen, zodat het zichzelf kan genezen.

voetreflex

Optimale Begeleiding voor Jouw Gezondheid

Als ervaren voetreflextherapeut ben ik ook gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie. Met deze holistische benadering maak ik gebruik van voeding en supplementen om jouw gezondheid te optimaliseren. Door beide methoden te combineren, bied ik een allesomvattende aanpak die gericht is op het herstellen van de balans in jouw lichaam. Zo krijg je niet alleen de voordelen van voetreflexologie, maar ook de kracht van orthomoleculaire therapie, waardoor je het beste uit beide werelden krijgt voor jouw welzijn.

“Stap in Balans: Ontdek de Kracht van Voetreflextherapie”

 Of je nu worstelt met fysieke klachten, emotionele uitdagingen of gewoon op zoek bent naar ontspanning, voetreflextherapie kan je helpen om weer in balans te komen. 

Voeding

“Brandstof voor het Leven: Waarom Gezonde Voeding Essentieel is”
Gezonde voeding is de sleutel tot een vitaal leven en een sterk lichaam. Leer waarom het maken van gezonde voedingskeuzes van cruciaal belang is voor je algehele welzijn.

Suplementen

“Optimaliseer je Gezondheid: De Kracht van Supplementen”

Ontdek waarom supplementen essentieel zijn voor het handhaven van een gezonde levensstijl en het ondersteunen van je welzijn. Geschikt voor iedereen die streeft naar een optimale gezondheid en vitaliteit.

 “Ontdek de Holistische Kracht van Voetreflex Plus: Herstel voor Lichaam en Geest”

Welkom bij onze unieke benadering van welzijn: de Voetreflex Plus behandeling gecombineerd met psychosociale en orthomoleculaire coaching. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk?

Bij ons begint jouw reis naar balans met een grondige intake, waarbij je een uitgebreid formulier invult. Dit formulier geeft ons inzicht in jouw fysieke en emotionele welzijn, en helpt ons om een holistische benadering te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

Tijdens de behandeling richten we ons niet alleen op het masseren van je voeten, maar ook op het stimuleren van specifieke reflexzones die in verbinding staan met verschillende organen en systemen in je lichaam. Door deze zones te activeren, verbeteren we niet alleen de doorbloeding en energiestroom, maar ondersteunen we ook het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Maar waarom is deze benadering zo belangrijk? Omdat we geloven dat welzijn niet alleen gaat om het behandelen van symptomen, maar om het aanpakken van de onderliggende oorzaken van disbalans. Met onze holistische aanpak streven we ernaar om niet alleen je lichamelijke klachten te verlichten, maar ook om je mentale en emotionele welzijn te bevorderen.

Onze Voetreflex Plus behandeling is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een diepgaande benadering van welzijn. Of je nu fysieke klachten ervaart, zoals pijn of vermoeidheid, of worstelt met emotionele uitdagingen, zoals stress of angst, wij zijn er om je te ondersteunen op je pad naar balans en heelheid.

Klaar om de holistische kracht van Voetreflex Plus te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en geef jezelf de gift van totale welzijn en herstel.

Vragen waar je misschien nog antwoord op wil:

Door een voetreflexmassage worden alle organen die uitscheiden gestimuleerd. Afvalstoffen zullen extra worden uitgescheiden. De eerste reacties die (tijdelijk) op kunnen treden zijn: Meer plassen en/of plas die anders geurde, ander ontlastingspatroon, meer transpireren en/of sterkere vervuilde transpiratie of adem. Belangrijk om extra water te drinken na een massage en dit proces te ondersteunen!

Het kan ook zijn dat er sprake is van een zogenaamde begin-verergering wanneer je voor bepaalde klachten wordt behandeld, voordat verbetering wordt veroorzaakt. Oude klachten kunnen (tijdelijk) opnieuw naar voren komen. Maar zullen daarna juist afnemen en meer in balans komen.

Daarnaast kan het zijn dat je wat emotioneler bent . Veel verrassende reacties zijn ook dat je lucht voelt, meer energie hebt en beter slaapt. Soms kan je juist ook extra vermoeiend voelen omdat je zelfs meer stilstaat bij hoe jouw lichaam voelt en waar het behoefte aan heeft.

Uiteindelijk kun je je bewust worden van bepaalde gevoelens van gedachten waardoor het gemakkelijker wordt om veranderingen in je leefwijze aan te brengen.

Voetreflexzonetherapie wordt steeds bekender. De opmars van reflexzonetherapie bevindt zich dan ook in een stroomversnelling. De wereldcongressen gewijd aan deze therapie, worden bezocht door prominente deskundigen en sprekers uit vele landen. Ook worden er regelmatig seminars georganiseerd met nationale en internationale gasten uit het vakgebied die nieuwe invalshoeken onder de aandacht brengen. Internationaal wordt op medisch-wetenschappelijk niveau onderzoek verricht op het onderwerp reflexzonetherapie.

En dan is daar de diagnose: kanker.

Naast de lichamelijke gevolgen, het zware behandeltraject dat wacht, zijn er de vele gevoelens en emoties die jouw leven en dat van je directe omgeving op zijn kop zetten als je deze diagnose krijgt. VoetreflexPlus therapie™ helpt tijdens het hele behandeltraject emoties en bijwerkingen beter leefbaar te houden.

Rust, ontspanning en verlichting van bijwerkingen

Wanneer je behandelingen ondergaan tegen kanker kun je erg vermoeid zijn, je lusteloos, maar misschien ook angstig en je soms depressief voelen. De aanraking, aandacht en de rustige veilige sfeer tijdens de massage zorgen voor een ontspannend effect.

Een gediplomeerde Onco VoetreflexPlus™-therapeut kan zowel voor, tijdens als na de reguliere behandeling in het ziekenhuis masseren. Na de diagnose en voordat je aan je behandelingen in het ziekenhuis begint, wordt VoetreflexPlus™ therapie voor rust gegeven. Tijdens de massages biedt Voetreflexologie verlichting van bijwerkingen. Nadat de reguliere behandelingen zijn afgerond helpt een voetreflexmassage het lichaam bij het herstel.

De massage zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor medicatie praktisch in het bloed wordt opgenomen. Reflexologie wordt ook ingezet om het ontgiftingsproces te stimuleren en niet-werkzame delen van de medicatie en door chemo of bestraling krachtig cellen sneller af te voeren. Minstens zo belangrijk is het positieve effect van VoetreflexPlus™ therapie op pijn en bijwerkingen.

Naast de fysieke effecten is er het ontspannende en vitaliserende effect: deze zorgt voor meer balans op vergelijkbare vlak en ruimte voor acceptatie waardoor het omgaan met angst en verdriet beter gaat.

Kortom, VoetreflexPlus™ ondersteunt een reguliere medische behandeling en zorgt bovendien voor een betere levenskwaliteit in een mysterieuze periode en een gevoel van welbevinden dat ook na de behandeling aanhoudt.

In 2014 is in het Amphia ziekenhuis te Breda een onderzoek uitgevoerd in opdracht van Total Health, waarbij VoetreflexPlus therapeutische massages hebben gegeven aan borstkankerpatiënten. Conclusie van dit onderzoek is dat VoetreflexPlus™ therapie een positief effect heeft op de kwaliteit van het leven. Bijwerkingen van de reguliere behandelingen verminderden ten opzichte van patiënten die niet werden gemasseerd door VoetreflexPlus™ therapieën.  De gegevens van dit onderzoek zijn hier te lezen.

Behandeling door een reflexzonetherapeut is een goede aanvulling, maar vervangt NOOIT de behandeling van een medisch specialist.

• Ontspanning; Vermindering van stress en spanningen fysiek, mentaal, en seksueel

• Stimuleert bloeddoorstroming (Doppler-methode laat 40% verbetering zien)

• Verbeterde aanvoer en zuurstof  stimuleert genezing

• Ontgift lichaam door afvoer van afvalstoffen

• Geeft verbetering aan spiertonus en lymfecirculatie

• Brengt hormonen in balans; vermindert overgangsklachten en burn-out

• Stimuleert onderactieve en kalmeert overactieve zenuwsystemen

• Versterkt het immuunsysteem en optimaliseert de spijsvertering

• Geeft pijnverlichting en werkt duurzaam bij chronische ziekten

Kort samengevat:

VoetreflexPlus activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, het brengt het lichaam terug in balans en harmoniseert het energieniveau. Je zult je al snel een stuk lekkerder en meer happy voelen!

Let op! Voetreflexologie vervangt niet de reguliere behandeling van je arts!

• Bij een trombosebeen of als je open wonden hebt aan voeten of onderbenen (massage zal niet op prijs gesteld worden)

• Als je echt grote plekken met schimmel aan voeten of onderbenen hebt (massage zal niet op prijs gesteld worden)

• Als je hoge koorts hebt (het immuunsysteem is dan al heel hard aan het werk)

• Bij nierfalen (afvalstoffen kunnen dan niet voldoende worden afgevoerd)

• De eerste 3 maanden van een zwangerschap als je op een niet natuurlijke manier zwanger bent geworden

(denk bv aan IVF) **

• Als je net een prothese, pacemaker of spiraaltje in je lichaam geplaatst hebt gekregen **

** VoetreflexPlus massage zet het immuunsysteem van het lichaam extra aan de gang. Niet handig als het lichaam extra afweer gaat geven op een niet natuurlijk ingebracht element in het lichaam wat je dan júist graag geaccepteerd wilt hebben in je lichaam.

NB Het is belangrijk altijd te vertellen als je zwanger bent dat ik dan de eerste maanden bepaalde punten niet zullen behandelen!

• Slaapproblemen: niet goed inslapen en/of doorslapen, aanhoudend huilen

• Voedselovergevoeligheden:  intoleranties

• Maag-darmklachten: darmkrampjes, obstipatie, diarree

• Luchtwegproblemen: astma, benauwdheid, chronische verkoudheid

• Gedragsproblemen: ADHD, ADD, autisme, concentratiestoornissen, angsten

• Chronische keel- en/of oorontstekingen

• Huidproblemen: eczeem, uitslag

• Klachten aan de urinewegen: chronische blaasontsteking, zindelijkheidsproblemen

• Spier- en gewrichtsklachten

• Ontwikkel- en groeistoornissen

Absoluut niet, hoe meer we preventief kunnen werken hoe beter het is.

Er wordt gemasseerd van voet t/m knie dus kleding die gemakkelijk tot over de knie te schuiven is, zonder dat het afknelt, is aan te bevelen. Wat ik veel zie is dat mensen hun broek zelfs uit doen. Net wat jij fijn vindt. Je krijgt een deken(tje) over je heen om je comfortabel te laten voelen.

Voetreflexologie werkt ontzettend goed bij stress. “Even niet in je hoofd, maar in je voeten” is het credo van Life & Soul. Stress is een reactie van het lichaam die je helpt om uit een angstige situatie te komen. In je hersenen worden allerlei reacties in gang gezet zodat jij optimaal kunt presteren. Als deze reacties te vaak en te lang achter elkaar gebruikt worden raken ze uitgeput. En kun je zelfs een burn-out krijgen. Door tijdens de behandeling aandacht te geven aan specifieke voetzones kom je echt tot rust en kunnen we de stroom aan reacties meer in balans brengen zodat je lichaam de kans krijgt te herstellen. Lees hier mijn blog over stress.

Nee, dit is niet nodig. Je kunt gewoon rechtstreeks een afspraak maken.

Dit is helemaal afhankelijk van de klacht die je hebt. Bij sommige klachten merk je direct na de behandeling al verlichting, bij andere (vaak meer chronische klachten) duurt het wat langer voordat jij zelf effect gaat merken. We nemen afscheid van elkaar als je na 5 behandelingen geen resultaat optreedt. Dat betekent niet dat de klacht na 5 behandelingen helemaal voorbij is, maar wel dat er een verbetering is.
voetreflex is GEEN vervanging van de reguliere geneeskunde, maar een prachtige aanvulling hierom!

Van bijna al mijn clienten hoor ik dat ze na een behandeling slapen zoals ze in tijden niet geslapen hebben, als een blok! Heb je serieuze slaapproblemen? Kom dan voetreflex ervaren. Ik bekijk waar de oorzaak van jouw probleem ligt en stel een behandelplan op gespecificeerd op jouw situatie. Laat die slaap maar komen!

Je kunt contant betalen of pinnen.