Waarom zou u de behandeling met Dermapen 4 Microneedling binnenkort proberen?

Herstel uw huid in een optimale gezondheid met behulp van Dermapen 4. De nieuwe Dermapen 4 belooft snelle en effectieve resultaten veilig te leveren door een erkende huiddeskundige van Dermapen. Deze revolutionaire huidpen is het beste apparaat voor collageeninductietherapie – een huidverjongingsprocedure die talloze huidaandoeningen behandelt door natuurlijke en veilige collageenproductie.

Dermapen heeft gloednieuwe functies toegevoegd die beloven dat hun huidpen een nieuwe wereldwijde standaard zet in de schoonheidswereld.

Hier zijn enkele dingen die u van Dermapen 4 kunt verwachten :

De makers van Dermapen 4 beloven dat deze nieuwe iteratie meer huidproblemen kan behandelen, waaronder:

–  Striae

–  Vergrote poriën

–  Acnelittekens, chirurgische littekens, atrofische littekens

– Ongelijke huidteint en textuur

– Door de zon beschadigde huid

–  Fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van huidveroudering

Dermapen 4 is nu uitgerust met de nieuwste microneertechnologieën, waardoor het veilig, effectief, gebruiksvriendelijk en pijnvrij is. Ook heeft het apparaat zojuist de My Face My Body 2019 Award voor nieuw product van het jaar ontvangen.

Voor artsen en huidverzorgingsprofessionals is het gebruik van Dermapen 4 een voordeel omdat het meer kracht, precisie en snelheid vertoont; technische kenmerken die zorgen voor efficiëntie tijdens de micronaaldprocedure.

In het geval van patiënten garanderen de nieuwe functies een pijnvrije ervaring, een factor die bijdraagt ​​aan de succesvolle resultaten van de micronaaldprocedure.

– Het Dermapen 4 ST Scar Protocol is een nieuwe en innovatieve functie die afwezig is op andere huidpenapparaten op de markt. Dankzij de speciale protocollen voor het instellen van littekens kunnen gebruikers verschillende soorten littekens behandelen, variërend van postoperatieve littekens tot acnelittekens. De naaldpenetratie in Dermapen 4 kan tot 3,00 mm bereiken. Deze gerichte diepte en precisie stimuleren de collageenproductie – een proces dat het uiterlijk van littekens na verloop van tijd vermindert.

– De AOVN-technologie is nog een andere gloednieuwe functie die pijnloze micronaaldbehandeling voor patiënten belooft. Deze functie verhoogt de oscillatie en vermindert zo het ongemak dat patiënten ervaren tijdens hun sessies.

– De Dermapen 4 heeft in totaal 16 naalden die tot 1920 gaten per seconde produceren – dat is 47,69% meer gaten dan zijn voorganger, Dermapen 3 genereert. Dit betekent kortere micronaaldsessies voor patiënten, waardoor het een goede huidverjongingsprocedure is voor mensen met drukke en hectische schema’s.

– Dermapen heeft een ingebouwd anti-besmettingsbeheersysteem en vloeistofbeschermingsmechanismen maken het een veilig hulpmiddel voor het prikken van de huid dat zowel door professionals als door patiënten kan worden gebruikt.

Dermapen 4 is het ultieme schoonheidsapparaat van de toekomst

De Dermapen 4 is niet alleen uw gewone micronaaldapparaat. De release in 2018 verrukt zowel dermatologen als schoonheidsprofessionals. Met een breed scala aan nieuwe functies heeft DermapenWorld onmiskenbaar een nieuwe wereldwijde standaard gezet in de wereld van de dermatologie. Lees verder voor meer informatie over de gloednieuwe Dermapen 4.

Top revolutionaire kenmerken van de Dermapen 4

DermapenWorld heeft miljoenen dollars geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om hun microneedling-apparaat te verbeteren om het de beste in de beauty-industrie te maken. De gloednieuwe aanpassingen zullen het proces van microneedling opnieuw uitvinden en resultaten opleveren die andere huidpennen alleen kunnen dromen bij haar klanten en hun patiënten ook.

Hieronder is een korte blik op de revolutionaire kenmerken van Dermapen 4:

Dermapen 4 Scar Treatment Protocol

De nieuwe versie van Dermapen is het enige micronaaldapparaat op de markt met een eigen protocol voor het instellen van littekens dat verschillende soorten littekens aanpakt, waaronder littekens na acne, atrofische littekens en chirurgische littekens, om er maar een paar te noemen.

Zoals de naaldpenetratie in Dermapen 4 nu tot 3,0 mm kan bereiken, wat meer boost betekent in de productie van collageen en elastine.

De AOVN-technologie van het merk maakt het mogelijk om instellingen zoals druk, penetratie en snelheid automatisch opnieuw te kalibreren voor gerichte en zeer verbeterde precisie.

Gebaseerd op beoordelingen van Dermapen 4, resulteren deze toegevoegde functies in een moeiteloze bediening bij beoefenaars, zoals blijkt uit minder slepen en trekken aan de huid. Voor patiënten betekenen deze nieuwe functies minder pijn en ongemak tijdens micronaaldprocedures.

Waarom zou u de behandeling met Dermapen 4 Microneedling binnenkort proberen? afbeelding door Dermapen World

 

Pigmentatie

In vergelijking met traditionele huidlaserbehandelingen belooft het gebruik van Dermapen 4 minder schade als gevolg van blootstelling aan hitte. Er is ook een lagere kans op hypopigmentatie bij gebruik van Dermapen 4 micronaaldapparaat. Het is de beste huidpen op de markt die kan worden gebruikt voor patiënten met een gevoelige huid zoals die met melasma en vitiligo-patiënten.

Het is ook de voorkeursbehandeling voor pigmentatieproblemen, waaronder seborrheic dermatitis, psoriasis, rosacea, alopecia en nog veel meer.

Als u meer wilt weten over Dermapen 4 , Dermapen Microneedling , neem dan contact met ons op via info@dermapenworld.com. Als u een sessie Dermapen microneedling wilt, zoek dan hier een erkende behandelaar bij u in de buurt.

De prachtige foto aan het begin van dit artikel is afkomstig van onze erkende behandelaar in The Skin Clinic .