WELKOM GOED2021-09-20T20:20:43+00:00

Beautyfoot & Skin

Mijn naam is Lenie Stender. Ik kom uit het westen van het land, en ben 37 jaar geleden verhuisd naar Hoenderloo.

Ik heb van allerlei baantjes gehad voordat ik mijn passie heb gevonden. Ik ben de pedicure opleiding gaan volgen toen ik 39 jaar was en heb daarna de voetreflextherapeut opleiding gevolgd. Ik ben tevens medisch pedicure.

Nadat ik deze opleidingen heb afgemaakt, ben ik met de opleiding voor schoonheidsspecialiste begonnen, met een specialisatie voor acne, bindweefsel massage en elektrisch ontharen.

Naast dat ik voor mijn passie heb gekozen, vind ik het fijn om ontspanning te kunnen bieden aan mijn cliënten. Even dat stukje aandacht is belangrijk. Je krijgt bij mij heerlijke behandeling met een diepwerkende voet- of gezichtsmassage. Het is voor mij niet alleen de behandeling, want het gaat ook om het stukje aandacht en de energie die je iemand kan geven, alsook het advies over de producten. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat ik heel veel plezier in mijn werk heb en hou van wat ik doe.

Ik zie je graag in mijn salon en verwelkom je van harte met een kopje koffie of thee!

Lieve groet,

Lenie Stender

SPECIALISATIES

Dermapen 4

Dermapen behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties, waaronder rosacea, pigmentatie, littekenweefsel, huidveroudering, telangiectasia, acne, seborrheic dermatitis, alopecia en nog veel meer.

Acne behandeling
Acne behandeling
Rimpels
Rimpels
Rimpels, pigment
Rimpels, pigment

Laaste nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant