Een natuurlijke boost van collageen

Het vernieuwingsproces van onze huid vertraagt ​​​​naarmate we ouder worden, en Dermapen-behandelingen zijn de veilige, natuurlijke manier om uw huid zichtbaar te verjongen. Dermapen-behandelingen voor rimpels maken lijntjes gladder, maar u hoeft niet te wachten tot ze verschijnen om uw huid te verbeteren. Preventie is altijd de beste aanpak om ervoor te zorgen dat je langer een levendige, jeugdige gloed hebt. Idealiter Dermapen-behandelingen beginnen fijne lijntjes zich voordoen.

Voor snellere, resultaten raden we een doorlopende dagelijkse routine van Dp Dermaceuticals™-producten aan die speciaal zijn ontworpen om de tekenen van aan te pakken.

De zelfde producten (van de Klinische variant daarvan, DP Dermaceuticals  ™ ) Zullen voor, tijdens en na uw Medisch Behandeling Worden Gebruikt Om voedende en anti-verouderende Actieve Ingrediënten diep in Uw Huid te Brengen.

Fine Line & Rimpel Dermapen-behandelingen

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

Wie wil niet dat die zichtbare rimpels sneller verdwijnen? Het gebruik van van een normale dagelijkse routine met Dp Dermaceuticals.

  • WAT TE VERWACHTEN
  • 4

    Sessies

  • 6

    Weken uit elkaar

Voor optimale resultaten

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”fijne-lijntjes-en-rimpels” number_posts=”3″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”2″ show_nav=”no” mouse_scroll=”yes” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.