Striae hoeft niet voor altijd te zijn

Meestal eerst als rode of blauwe lijnen voordat ze vervagen in wit, zilver of bruin, kunnen striae worden veroorzaakt door een groeispurt, zwangerschap, snelle gewichtstoename of -verlies en zelfs sommige soorten steroïde medicatie.

Dermapen-behandelingen stimuleren de productie en distributie van nieuw collageen om het litteken van de striae te hermodelleren en het uiterlijk ervan aanzienlijk te verminderen. Veel artsen en patiënten hebben beweerd dat Dermapen-behandelingen veel effectiever zijn geweest dan andere traditionele methoden om striae te verminderen, zoals laser of oppervlakkige crèmes.

Behandelingen voor striae Dermapen

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

Door uw huid te ondersteunen met Dp Dermaceuticals voor, tijdens en na uw behandeling, kunt u betere, langdurige resultaten behalen.

  • WAT TE VERWACHTEN

  • 4 – 6

    Sessies

  • 6

    Weken uit elkaar

Voor optimale resultaten

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”striae” number_posts=”3″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”2″ show_nav=”no” mouse_scroll=”yes” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.