Verfijn je grote poriën

Vergrote poriën zijn een veelvoorkomend huidprobleem, vooral als je acne of mee-eters hebben gehad, en zijn duidelijk beter zichtbaar op de neus, kin en kin. Het nieuws is dat Dermapen Treatments  een effectieve en veilige methode zijn om vergrote transformaties te verminderen en een blijde, stralende huid te verbeteren.

Voor, tijdens en na uw Met Microneedling-procedures Kunt u de verjonging van Uw Huid ondersteunende producten ondersteunen met behulp van Dp dermaceuticals™ -producten. Deze zijn speciaal ontwikkeld om in harmonie te werken en uw producten met regeneratieve resultaten.

Dermapen Behandelingen voor vergrote poriën beginnen en eindigen niet in depraktijk.

Behandeling met vergrote poriën Dermapen

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

 Dp Dermaceuticals is een niet-onderhandelbaar onderdeel van uw pigmentatie Dermapen Treatment

  • WAT TE VERWACHTEN

  • 4

    Sessies

  • 5

    Weken uit elkaar

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”vergrote-porien” number_posts=”3″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”2″ show_nav=”no” mouse_scroll=”yes” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.