Littekens gladstrijken

Littekens worden veroorzaakt door schade aan de tweede huidlaag – de dermis. Lits kunnen kunnen toegevoegd zijn aan je gezicht en andere delen van je lichaam, vooral als ze zich in een goed zichtbaar gebied tekenen. weergegeven grootte, Dermapen-behandelingen kunnen helpen.

Dermapen-behandelingen gericht het verminderen van volumineus littekenweefsel met gerichte microneedling, waarbij gereguleerd collageen wordt geactiveerd om het met littekens bedekte gebied af te vlakken van op te vullen. Specialiteit Dp Dermaceuticals™ huidverzorgingsproducten natuurlijke genezingsproces van het lichaam en intense roodheid van verkleuring. Geniet van een functie blijde en egalere huid.

Littekens Dermapen-behandelingen

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

Speciale huidverzorgingsproducten uit het Dp Dermaceuticals- assortiment, zoals SSSCAR™, zorgen voor een sneller herstel en verminderen de zichtbaarheid van roodheid en verkleuring verder.

  • WAT TE VERWACHTEN

  • 3 – 6

    Sessies

  • 2 – 4

    Weken uit elkaar

Voor optimale resultaten

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”littekens” number_posts=”3″ offset=”0″ orderby=”date” order=”DESC” out_of_stock=”include” carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”2″ scroll_items=”” show_nav=”no” mouse_scroll=”yes” show_cats=”no” show_price=”yes” show_sale=”no” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.