Vervaag donkere vlekken, ongelijke plekken of melasma

Pigmentatie treedt op wanneer overtollig melanine (huidpigment) is gestimuleerd en ongelijkmatig is afgezet. Dermapen-behandelingen zijn zeer effectief voor het behandelen van ongewenste pigmentatie. De behandeling is voor alle huidtinten, maar is een bijzonder voordelige oplossing voor donkere huidskleuren, waar laserbehandelingen misschien niet de veiligste optie zijn vanwege verdere pigmentatierisico’s.

 

Pigmentatie Dermapen-behandelingen

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

Pigmentatie kan verergeren door blootstelling aan de zon, dus het beschermen van uw huid met COVER RECOVER™ SPF30 van Dp Dermaceuticals is een niet-onderhandelbaar onderdeel van uw pigmentatie Dermapen Treatment . Het gebruik van het Dermapen HOME™ -apparaat zal uw reis naar een stralende huid versnellen en verbeteren.

  • WAT TE VERWACHTEN

  • 3 – 6

    Sessies

  • 2 – 4

    Weken uit elkaar

Voor optimale resultaten

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”pigmentatie” number_posts=”3″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”2″ show_nav=”no” mouse_scroll=”yes” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” /]

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.