Kalme roodheid – voel je zelfverzekerd

Er zijn 3 hoofdtypen rosacea die in symptomen variëren van rood erytheem tot papels en puisten en zelfs een verdikking van de huid.

Hoewel er geen bekende remedie is voor rosacea, kunnen Dermapen-behandelingen het optreden van veelvoorkomende symptomen met succes minimaliseren door de aanmaak van bloedvaten te normaliseren (bekend als angiogenese) en regulerende groeifactoren vrij te geven.

Dermapen-behandelingen verhogen ook de integriteit van de 2 lagen van uw huid (dermis en epidermis) om de dichtheid en veerkracht te vergroten. Roodheid wordt zichtbaar minder en de teint voelt evenwichtiger en minder reactief aan.

Rosacea Dermapen-behandelingen

Praktijk behandelingen

Het Dermapen 4™ -apparaat is in staat om een ​​indrukwekkende 1.920 microkanaaltjes per seconde in uw huid te creëren met vrijwel geen pijn, dankzij onze geavanceerde, baanbrekende technologie. Het proces ontsteekt de natuurlijke collageen- en elastineproductie van binnenuit en herstelt de oppervlaktelagen om een ​​gezonder uitziende huid te krijgen.

Praktijk behandelingen kunnen overal op het lichaam worden uitgevoerd. En zijn zeer effectief op gebieden die veelzeggend zijn, zoals de handen of het decolleté, die gevoelig kunnen zijn voor beschadiging door de zon en veroudering, voor een gelijkmatig stralend uiterlijk.

Behandelingsprotocollen

Er zijn veel verschillende manieren waarop ouderdoms- of zonneschade kan optreden. Ik ben bekend met de bewezen DermapenWorld-protocollen om een ​​oplossing specifiek op uw huid af te stemmen. Onderdeel van deze protocollen is om u te adviseren over een thuisbehandeling met Dp Dermaceuticals voor langdurige resultaten.

Versnel uw resultaten

Door uw huid te ondersteunen met een tweemaal daagse Dp Dermaceuticals- huidverzorgingsroutine op maat en regelmatig gebruik van Dp Dermaceuticals LED, zult u sneller van de blos van rosacea verlost zijn.

  • WAT TE VERWACHTEN

  • 4 – 6

    Sessies

  • 6 – 8

    Weken uit elkaar

Voor optimale resultaten

[fusion_products_slider picture_size=”fixed” cat_slug=”rosacea” number_posts=”3″ carousel_layout=”title_below_image” autoplay=”no” columns=”3″ column_spacing=”2″ scroll_items=”” show_nav=”no” mouse_scroll=”yes” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Zet de eerste stap om er op uw best uit te zien en te voelen.